![]() |
tanışma merhaba değerli site yöneticileri ve diğer arkadaşlar.bu siteye kayıt olmamın nedeni kendimi geliştirmek dahada bilgilenmek ve bu hayatta milletime , çevreme ve aileme yardımcı olacak güzel şeyler yapmak istiyorum.milletim cevrem ve ailem azına layık değil herzaman çoğuna va dahada coğuna layık herşeyin.bilgi dereçemle herkeze yardımcı olmak istiyorum bilgi alış verişinde bulunmak ve insanların yararına olacağı bilgileri herkeze empoze etmek istiyorum saygılarımla.. |
Cevap: tanışma hoş geldiniz güzel paylaşımlar diliyorum |
Cevap: tanışma herşey paylaşmakla anlam kazanır,paylaşılmayan bilgi çürümeye mahkumdur. bengusu yazmısş olduğunuz mevlananın sözü çok güzeldi beni çok etkiledi. |
Cevap: tanışma öncelikle hoşgeldiniz,aramıza ve değişime hoşgeldinizs456bilgilerinizi paylaşmayı bekliyorumy789 |
Cevap: tanışma hoş geldiniz blissy mutluluklar diliyorumsevincli |
Cevap: tanışma Merhabalar mali36, Yanımıza hoşgeldin..vien1 Değişime önce kendinle başlayarak, çevrene de örnek bir gelişimle yardımcı olacağına inanıyorum.. Mutlu paylaşımlar..actionsmile |
Cevap: tanışma Merhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım. Güzel paylaşımlar içinde bulunacağımıza inanıyorum. |
Cevap: tanışma hoşgeldiniz.mutluluk getirdiniz.güzel paylaşımlarınız olsun.gülerek kalın |
Cevap: tanışma hoşgeldiniz güzel paylaşaımlar dilegiyle sevgiyle ve ışıkla kalınnn... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:40 PM. |