![]() |
Eski üyeye yeni isim Merhabalar, Ben Gülbu.Bugün Gülbu oluşumun 21.günü.Bunun şerefine sitedeki ismimi de değiştirmeye karar verdim.Aslında 1 yıldır bu siteyi takip ediyorum.Aktif katılımcı değilim.Ama aktif okuyucuyum.Geceyarılarına kadar gözüm döne döne ne okuyacağımı şaşıra şaşıra çok zamanlar geçirdim burada. Telkinleri dinledim.Sitedeki arkadaşların deneyimlerinden kendi derslerimi çıkarmaya çalıştım. Biliyorsunuz öğrenmenin sonu yok.Her zaman okumayı yeni şeyler öğrenmeyi seven biri olarak buradan çok faydalanıyorum.Okuduğum bir çok kitabı da buradaki önerilerle aldım.Hayatım değişti.com seminerlerine katıldım. Kendimden zaten memnundum zaten mutluydum.956kÇünkü ben içe dönme çalışmalarıma bu site ile tanışmadan önce de başlamıştım zaten.Herşey burası ile başladı diyemem.Ama burası yolumu aydınlattı kesinlikle.Önceden el yordamıyla yaptığım şeyleri şimdi daha bilinçli bir yol izleyerek içsel ihtiyacıma göre belirleyebiliyorum.Zihnimde berraklık içimde huzur var. Ve tüm bunlarda hayatım değişti.com un da payı var. Sevgili Shamanic sayesinde yeni bir isim sahibi oldum. Eh artık alıştım da galiba.Herkesler yeni ismimi bilsin beni öyle çağırsın istiyorum.Ama daha yeni tanıştıklarıma yeni ismimi söyleyemiyorum.Sanki bana -kimliğimde yazmadığı için-yalan söylüyorsun diyeceklermiş gibi geliyorgirlhaha Yakında onu da başarırım herhalde. İşte böyle... Eski üyeliğimde hala devam ediyor.Onu nasıl iptal edeceğim bilemedim. Bu sitede emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler ve sevgiler. |
Cevap: Eski üyeye yeni isim sahi üyelik iptali nasil oluyo bilen varsa yardimci olabilirmi? |
Cevap: Eski üyeye yeni isim Merhaba Gülbu :) Ne kadar güzel bir isim seçmişsiniz isim havuzundan. Enerjisi tüm hayatınıza aydınlık getirsin. Seminerlere geldiyseniz eğer sizinle mutlaka tanışıyoruzdur. Üyelik iptali için Atakan Bey'e ya da bana özel mesaj gönderebilirsiniz. Hayatınızdaki huzurun ve barışın her geçen gün artmasını dilerim. Sevgiler. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:48 AM. |