![]() |
Cevap: bende hoşgeldim:) hoş geldiniz arkadaşlar |
Cevap: bende hoşgeldim:) sağolun arkadaşlar çoknaziksinizsmil56 |
Cevap: bende hoşgeldim:) hosgeldin mustafa keman benim ailemde956k konyada oturuyor , bende konyada buyudum, su an gurbetteyim ,cooooooook ozledim, insallah hersey gonlunce olur ,bende cabuk etki yapti telkinler ,site sahipleride diyor zaten kimisinde cabuk etki oluyormus ,ben mp3 leri indirdim biraz zor oldu ama sora sora ogrendim ,kib |
Cevap: bende hoşgeldim:) teşekkürederim derya hanım:) konyadan hollandaya adapte olmak zordur kesin.bende indirmeyi başardım mp3 leri dinlemeye başladım bakalım bendeki bünye ne tepki verecek:) sizde orlarda kendinize iyi bakın sağolun:) konyadan bi isteğiniz olursa burda bir arkadaşınız var artık fazladan..iyi forumlar:) |
Cevap: bende hoşgeldim:) tesekkur ederim konyadan bir istegim var tabiiki ,ben konyayi cok seviyorum her ne kadar konyali olmasamda cocuklugum gecti erbil koruda,cumhuriyette okudum benim icin konyanin havasini icine cekersen derinden olsun cok sevinirim umarim cok mutlu yasarsin . |
Cevap: bende hoşgeldim:) merhaba,siteyi üç saat önce teta dalgaları ararken keşfettim ve o zaman bu zamandır çıkamadım.tavsiye edilen ego güven güçlendirici ve suçluluk duyguları ile ilgili mp3 leri indirdim.esas problemim kilo...o konuda da mp3 indirdim.müzikler harika..sadece müzikler için bile zevkle dinlenir.emnim ki çok yararlı olacak.ücretsiz olmasına ise inanamıyorum.diğer bir konu da bu kadar internette gezen biri olarak bu siteye nasıl denk gelmemişim.neyse demek ancak zamanı gelmiş diyelim.tüm üyelere ve hazırlayıcılara saygılarımı sunuyor,uzun soluklu bir dostluğun başlangıcında olduğumuzu umut ediyorum. |
Cevap: bende hoşgeldim:) sapkal89hayatim degisti .com bende bu siteye iyiki gelmisim diyorum ilerci hosgeldin benimyazilarimi denk gelirsen okursan sevinirim bende yeni uyeyim umarim istegin sonuca ulasirsin |
Cevap: bende hoşgeldim:) deryahanım,içtenliğinize teşekkür ediyor,faydalanımlarımızın çok olacağını ümit ediyorum.saygılarımla |
Cevap: bende hoşgeldim:) konuda kendimi tanıtırken isim yazmışım o ismi silmem gerekiyor nasıl yapacağım bunu acaba? google aramalarında çıkıyor bu özel bi konu bu durumdan rahatsızım |
Cevap: bende hoşgeldim:) İsminiz silinmiştir. Ancak google kayıtları sitemizden bağımsızdır. Google yenileyene kadar aramalarda çıkabilirsiniz. Ama tahminimce bugün ya da yarın yenilenir. Sevgiler. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:41 PM. |