![]() |
herkese merhabaaa!.. umarım güzel şeyler olur... Tamamen bir tesadüf eseri kendimi burda buldum ve biraz da şaşkınım açıkçası. Gerçi tesadüf diye bir şey yoktur! Bence burda olmam gerekiyordu ve bi şekilde buraya sürüklendim işte :) Başka bi konu ararken bu site açıldı, inceledim biraz ve ilgimi çekti. Sonra da üye olmaya karar verdim zaten. Böyle bi şeye gerçekten ihtiyacım vardı şu son zamanlarda. Şu an ilk cd'yi dinlemeye başladım bile:) bi yandan yazarken bi yandan da dinliyorum. Ve kendimi dinlenmiş hissetmeye başladım bile!:) Su sesi, kuş sesleri... Ohh, ne güzeell!!!... :) Beni aranıza kabul ettiğiniz için teşekkürler! Sevgiler!... :) |
Cevap: herkese merhabaaa!.. umarım güzel şeyler olur... Bu güzel ailenin içine hoşgeldiniz sefalar getirdiniz. |
Cevap: herkese merhabaaa!.. umarım güzel şeyler olur... selam,bütün istediğimiz bu değilmi zaten hayatımızı güzel geçirmek,güzel şeyler başarmak,hem kendimizi hem çevremizdekileri mutlu etmek ..ama uzun zamandır sanki görünmeyen bi güç hayatımı çekilmez bi hale getiriyor,,tam bu sırada işte bi kaç gün önce internette dolaşırken rastladım bu siteye. |
Cevap: herkese merhabaaa!.. umarım güzel şeyler olur... Hoşgeldiniz. Mutlu Paylaşımlar Diliyorum. sapkal89 |
Cevap: herkese merhabaaa!.. umarım güzel şeyler olur... Hoşgeldiniz mutluluklarınızın artması dileğiyle |
Cevap: herkese merhabaaa!.. umarım güzel şeyler olur... hoş geldiniz keyifli paylaşımlar diliyorum |
Cevap: herkese merhabaaa!.. umarım güzel şeyler olur... Hoşgeldin^-^ |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:53 PM. |