Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=42)
-   -   selam olsun güzel yüreklere genç beyinlere (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=422577)

bubirfarkındalıktır 08-10-2009 11:36 PM

selam olsun güzel yüreklere genç beyinlere

Merhaba arkadaşlar sitenizi _EliF_ kullanıcı nickine sahip olan ablam tavsiye etti geçmiş dönemlerde nlp seminerlerine katıldım ve insan pisikolojisi gibi konular ve çözümleri hep hoşuma gitmiştir sözü fazla uzatmadan şunu söyleyeyim kısaca bubirfarkındalıktır farkındalık olaylara yukarıdan bakıp iyi olanı kötü olanı görmek ve çözüm bulmak buna göre hareket etmektir bana göre ve ben şunun farkındayım gerçekten marjinal bir düşünce yapısına sahip olan bir site gerçekten ihtiyaçlara cevap verebilen mükkemmel teknik ve çözümler,çözümleme çalışmaları gerçekleştiren bir site.Öncü olan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.Tebrikler.

Adı Soyadı : Uğur BARAN
Meslek : Tıbbi Ve Aromatik Bitkiler Teknikeri (Aktar,Şifalı Bitkiler Uzmanı )
İlgi Alanları: Bitkiler,Yüzmek,Saz ile İlgilenmek,Muzik,İnsan,İnsan pisikolojisi,Yıldızlar,İnsanı her yönü ile geliştirecek herşey...

yeni bir hayat 08-10-2009 11:53 PM

Cevap: selam olsun güzel yüreklere genç beyinlere

Merhabalar t678

Yanımıza hoşgeldiniz..

Şifalı bitkiler konusunda ailece kıdemlisiniz anlaşılan..Elif Hanım gibi sizin de bilgi ve tecrübelerinizi paylaşmanızı diliyoruz..

Farkındalık gerçekten de önemli bir konu..Hayatı kolaylaştıran,ufkumuzu açan bir meziyet..

Farkındalıklarımızın artması dileğiyle..

Sevgiler..actionsmile

bubirfarkındalıktır 09-10-2009 12:19 AM

Alıntı:

yeni bir hayat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 528145)
Merhabalar t678

Yanımıza hoşgeldiniz..

Şifalı bitkiler konusunda ailece kıdemlisiniz anlaşılan..Elif Hanım gibi sizin de bilgi ve tecrübelerinizi paylaşmanızı diliyoruz..

Farkındalık gerçekten de önemli bir konu..Hayatı kolaylaştıran,ufkumuzu açan bir meziyet..

Farkındalıklarımızın artması dileğiyle..

Sevgiler..actionsmile

Hoşbulduk aranızda bulunmaktan onur duydum.Elbette tecrübelerimi paylaşırım.
Hatta yeri gelmişken farkındalıktan bahsetmişken bununla ilgili okumuş oldugum küçük bir hikayeyi aktarayım
Böyleleri de var!
Ünlü Hint Bilgini Krişamurti birkaç arkadaşıyla arabayla giderken arkadaşları ateşli şekilde farkındalık üzerine derin felsefi tartışmaya dalarlar.Birara arabada güçlü sarsıntı olur ama sohbet kesilmez.Az sonra arkdaşları Krişnamurti'ye sorarlar.Krişnamurti "farkındalık üzerine konuşuyordunuz değil mi?Biraz önce bir keçiyi ezdik,farkındamısınız? " diye cevap verir.

Farkındalık mantıksaldan çok "Ruhsal uyanıklık" sürecidir

:)

hayatimdegisti 09-10-2009 12:21 AM

Hoşgeldiniz.

Katılımlarınızı bekliyoruz.actionsmile

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:57 AM.