![]() |
merhaba arkadaşlar, aranıza dün katıldım. MERHABA ARKADAŞLAR actionsmile Bu güzel siteyle dün tanıştım. Tanışmamızda çok ilginç oldu doğrusu. Sıkılmış bir halde Google caddelerinde şöyle bir dolaşırken pc05 bir de baktım www.hayatımdegisti.com öyle bana bakıyor. Tanışalım dedim ve yanına gittim actionsmile . Tanıştık clapping . Şimdide diyorumki İyikide Gelmişim. İki günde bağımlısı oldum... thumbsanim Site Sahibine Teşekkürlerimi Sunuyorum. Selamlar, |
Ynt: merhaba arkadaşlar, aranıza dün katıldım. Hoşgeldin arkadaşım görecez bakalım daha dakka bir gol bir olmadı henüz dusun |
Ynt: merhaba arkadaşlar, aranıza dün katıldım. hoş geldiniz iyi paylaşımlar |
Ynt: merhaba arkadaşlar, aranıza dün katıldım. hoşgeldin incigül. ben daha üye olalı bir hafta filan oldu ama hoş bir ortam keyfini çıkart |
Ynt: merhaba arkadaşlar, aranıza dün katıldım. hoşgeldin inci... bende olleee google da gezerken buldum bu siteyi. amaiyiki bulmuşum şimdi her gün takılırım bu siteye güzel bir site. interneti olumlu kullanmak istiyorsan bu siteden vaz geçme. telkinleri dinle sonra gelişmelerden bizi haberdar et... a.e.o. |
Ynt: merhaba arkadaşlar, aranıza dün katıldım. R163L ,cyber_shoot , (((enes))) Hoşbuldum smiliyface Suçluluk,erteleme ve ego mp3 telkinleri 01.02.2008 tarihinde dinlemeye başladım, aktifliğimden dolayı 10 saati dolduramıyorum, fakat yinede biraz faydsını gördüm. Mesela derslerimi , yapılacakları ertelerdim dün ilk defa keyifle yapmam gerekenleri yaptım. İnşallah dahada iyi olurum. selamlar, hismiley |
Ynt: merhaba arkadaşlar, aranıza dün katıldım. incigül hoşgeldin aramıza. telkin müzikleri dinlerken insan da bir rahatlama hissi veriyor. senin üzerindeki etkileri bizlerle paylaşırsın. |
Ynt: merhaba arkadaşlar, aranıza dün katıldım. hoşgeldin incigül hismiley |
Ynt: merhaba arkadaşlar, aranıza dün katıldım. inci gerçekten insan daha düzenli olmaya başlıyor. Mesela ben odamdaki kanepenin yerini bulamazdım.Geçen bi girdim odama ana kanepe orda üstünde hiç bişi yok :) |
Ynt: merhaba arkadaşlar, aranıza dün katıldım. Alıntı:
|
Ynt: merhaba arkadaşlar, aranıza dün katıldım. incigül hoşgeldin kardeşş yeni değişim ve gelişimlerini merakla bekliyor olacagım hismiley gulensmiley |
Ynt: merhaba arkadaşlar, aranıza dün katıldım. hoş geldiniz hoş geldiniz.Ama kurukuru gelmeyin yau baklava falan getirin dimi? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:50 AM. |