![]() |
Merhaba Herkeze selamlar ben istanbul'dan Mesut bu site'yi başka bir site'de tesadüfen buldum ve kısa bir göz gezdirme ile faydalanacağımı düşündüğüm birçok konu gördüm eğer kabul ederseniz bende aranızda olmaktan mutluluk duyacağım site'de emeği geçen herkeze teşekkürler ... Mutluluk dolu paylaşımlara... Songece... |
Ynt: Merhaba Hoşgeldiniz Mesut Bey t678 Katılımlarınızı merakla bekliyoruz |
Ynt: Merhaba Teşekkür ederim Atakan Bey Hoşbuldum site'yi görüpte katılım sağlamamak mümkün değil zaten uzun süre sizlerle olacağım sanırım... Teşekkürler... |
Ynt: Merhaba Mesut bey selamlar hoşgeldiniz..... Katılımlarınızla renk katacaksınız..... |
Ynt: Merhaba merhabalar songece.. hoşgeldin yanımıza... ttli3 forumun tüm ücra köşelerini karıştır çekinmeden.. girlhaha her köşede ayrı bir bilgi bankası seni bekliyor.. pc05 telkinleri dinlemeden önce rehber bölümümüzü incelemeyi unutma.. music45 sormak istediklerinde bizler buralardayız... b456 değerli paylaşımlarını bekliyoruz.. onayi sevgiler... actionsmile |
Ynt: Merhaba HERKESE SELAM.EN SON KEŞİFÇİYİM blissySONUÇLARINI ŞİMDİDEN MERAK EDİYORUM.İLGİNÇ GÖRÜNÜYOR,GERÇEKÇİDİR UMARIM.SAYGILARIMLA hismiley |
Ynt: Merhaba selamlar mesut bey hismiley hoş geldiniz clapping katılımlarınızı paylaşımlarınızı bekliyoruz super aradığınızı bulmanız dileklerimle hoşçakalın!... smil56 |
Ynt: Merhaba Alıntı:
merhabalar süheyla hoşgeldin.. actionsmile bizde gelişmelerini merak ediyoruz.. bizlerle paylaşırsan çok seviniriz.. ttli3 forum sayfalarımızda dolaştıkça gerçekliği ile ilgili bilgilere fazlasıyla rastlayacaksın.. pc05 üyelerimizin günlükleri ve dinleyenlerin yorumları bu konuda sana rehber olacaktır.. thumbsanim artık sende bizden olduğun için ve yanımızda yer aldığın için ufak bir forum kuralı hatırlatması.. ark5 mesajlarımızda küçük harf kullanalım lütfen.. tender45 sevgiler.. kiss3 |
Ynt: Merhaba Çok Teşekkür ederim burası gerçekten çok sıcak yani öyle hissettim tüm arkadaşlara bol gülümsemeli forumlar.... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:19 PM. |