![]() |
tanışmak Merhaba,ben geldim arkadaşlar.kişisel gelişim sitelerini bir süredir araştırıyordum ve aradığım siteyi buldum sanırım.Stres yönetimi,alınganlık,sorunlarla baş edememe,iç barışı sağlayamama ve unutkanlık sorunlarıyla boğuşan biriyim,inşallah sitemiz sayesinde yeneceğim.Telkin yönteminin bu işlerde yüzde yüz başarılı sonuçlar verdiğini tv de görmüştüm.Oynamaya ve zıplamaya hasretim.inşallah hepsi düzelecek.by byskan67 |
Cevap: tanışmak Merhabalar orenbas,t678 Yanımıza hoşgeldiniz..vien1 Telkinlerden en iyi şekilde faydalanmanızı diliyorum.. Sevgiler..actionsmile |
Cevap: tanışmak Teşekkür ederim sayın moderatör,iyi ve faydalı olacağını sanıyorum.Burada uçmayı,yürümeyi,konuşmayı ve bir çok şeyi yeniden öğreneceğiz en azından ben öyle umuyorum.Sevgiler ve saygılarhpm1 |
Cevap: tanışmak Alıntı:
Yeni üyelerimiz birbirinden yaratıcı ilk mesajlar yaziyorlary789 |
Cevap: tanışmak ben daha yeni üye oldum öncelikle herkese merhabalar ben ne yapacagımı blmıyrum bana yrdm edrmısınz |
Cevap: tanışmak siteye ve aramıza hoş geldin şort lady. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...da-burada.html bu siteden telkin müziklerini indirebilirsiniz. ancak bunun için siteyi biraz incelerseniz aradığınız tüm sorulara yanıt bulabilirsiniz. |
Cevap: tanışmak hoşgeldiniz orenbas ve şort lady.mutluluğunuz daim sevgi gölgeniz olsun. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:25 PM. |