![]() |
tanışalım Merhablar.Ben eylül.Sitenizi zero limit kitabı ile ilgili araştırma yaparken buldum.Bir müddet takip edeyim bakalım neler olacak.Herkese hayırlı günler dilerim.s456 |
Cevap: tanışalım Hoşgeldiniz. Mutlu Paylaşımlar Diliyorum. sapkal89 zero limit ile alakalı olarak bir kaç konu başlığımız mevcut. |
Cevap: tanışalım Alıntı:
Eminin çoook güzel şeyler olacak girlhaha girlhaha |
Cevap: tanışalım slm ben saçmalama behçet. Erving Goffmanı sosyolazimle iligili yazılarını araştırıken bu siteyi buldum. Ve uye oldum guzel ve sitenin içi dolu gözüüyor. |
Cevap: tanışalım Selamlar hoş geldiniz mutluluk getirdiniz güzel paylaşımlar |
Cevap: tanışalım Aramıza hoşgeldin saçmalama behçet girlhaha girlhaha girlhaha http://img75.imageshack.us/img75/567...cicek15xn8.gif |
Cevap: tanışalım merhaba. ben fatma. doktorumu ararken sitenizi buldum o da buralarda bir yerlerde sanırım. herkese tekrar merhaba. aranızdayım. |
Cevap: tanışalım Hoşgeldiniz Fatma hn Sanirim sitemizde ki rehber bölümünden ulastiniz.O bolumde çeşitli iş yerleri ve meslek gruplarına ait bilgiler bulunmaktadır.Söz konusu kişilerle sitemizin bir ilgisi yoktur.Bilgi amaçlı eklenmistir. |
Cevap: tanışalım Merhaba :)) Burada olmaktan dolayı mutluyum.Telkinlerin işe yarayıp yaramayacağını bilmiyorum,ama umudunun bile olması beni mutlu etmeye yetiyor..Hazırlayan emeği geçen herkese şimdiden teşekkürler:)) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:18 AM. |