omartu | 19-09-2009 11:39 AM | Tebrikler Bu siteyi açıp,bilgilerini paylaşanları kutluyorum.Gerçek iyiliğin insanlara makarna-bulgur-pilav dağıtarak değil,Tanrı'nın doğuştan doğal olarak kendisine verdiği gücü orataya çıkarıp kendi gücüyle birşeyler başarıp,kendi ayakları üzerinde durmasını sağlamak olduğunu düşünüyorum.Siteyi oldukça detaylı inceledim.İkna oldum ve birkaç dosya indirerek işe başladım.Nasıl ki bütün bilgisayar donanımının en temel parçası hard-diski ise insan donanımının en önemli parçası da komuta merkezi olan beyninin bilinç-altı bölümüdür.ve bu bölge farkında olarak ve olmayarak,istesek de istemesek de bizim tarafımızdan ve dış uyaranlar tarafından sürekli olarak programlanıyor.Ne yazık ki dünyada ve özellikle ülkemizde bu programlama büyük çoğunlukla negatif programlama şeklinde oluyor.Neleri başarabileceğimiz değil neleri başaramayacığımız sürekli olarak telkin ediliyor.Dediğiniz gibi beynimizde mekan kurmuş 40 haramileri bilinçli olarak kovalamamız mümkün değil.Bilinç altı herzaman kazanır.Bunun tersinin binde bir bile olasılığı yoktur.O halde bu kompakt program disklerini beynimizin sürücüsüne takıp yükleyeceğiz.Sizi içtenlikle kutluyorum.Ülkemizi ve dünyamızı böyle aykırı ve beynini olumsuzluklara açmayı red eden insanların varlığı ile değişecektir. |