![]() |
merhaba merhaba ben yıllardır deprasyon panık atak ve anksıyeteyle savaş verıyorum ilclar derdıme care olmadı ve buraya care bulmaya geldım inşallah sonucu alırım...boyle bır sıteyı hazırladığınız için teşekkurler. |
Cevap: merhaba Hoşgeldin. Umarım burası senin için faydalı olur. |
Cevap: merhaba ben inanıyorum burada iyileşeceğine eğer sende inanırsan gerçekten burası sana ''herşey buraya kadarmış, artık daha huzurlu bir hayatım var'' dedirtebilir şayet bana dedirtmeye başladı:) HER ZAMAN POZİTİF KAL krzm67music45 |
Cevap: merhaba umarım inşalah faydalı olur |
Cevap: merhaba çok teşekkür ederim inanıyorum tabıkı ama kafamda bır kaç soru işaretleri var bana tavsıyelerınıuz varsa sevınırım. |
Cevap: merhaba Alıntı:
sessiz bir yere geç ve kafan dik duruşun dimdik bir şekilde ayaktayken, 5 dk, gözlerini olabildiğince yukarı kaldır ama kafan dik duracak ve deriiiin deriiin nefes al (burnundan) daha sonra hemen bırakma nefesini 1-2 saniye tut ve ağzından aynı şekilde ver ama bu şekilde 5 dakika boyunca yapmalısın sürekli gözün yukarıda olucak( alnına bakmaya çalış) gözün yorulabilir fakat biraz alıştırmalar yaparsan göz kasların hemen yorulmaz bunu bile yapsan hergün içinde sıkıntı çok aza iner 2) kendine her zaman olumlu telkinler ver ve geleceği yada geçmişi düşünme ne olursa olsun kendine eleştri yapma ve EFT öğrenme fırsatı bulursan öğren Kendini değiştirmeye hazırmısın sadece biraz inan ve sıkılmadan yap Sana güveniyorumderty956k Ve herzaman dik dur yere fazla bakma smil56 |
Cevap: merhaba çok teşekkür edıyorum dedıklerını yapmaya çalışacağım |
krzm67alk78 |
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz .vien1 Ne iyi ettinizde geldiniz. Kafanızdaki soru işaretleriyle ilgili biraz bilgi verirseniz emin olun site içinde size yardımcı olmak isteyen pek çok insanın desteğini alacaksınız.. http://img175.imageshack.us/img175/5...oses9gazi1.gif |
Cevap: merhaba peki bir şey daha soracağım telkin cd lerını dinlemeye başlamalımıyım ve hangılerını |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:11 AM. |