![]() |
HERKESE SELAMLAR Merhaba arkadaşlar.siteyle yaklaşık bi hafta önce tanıştım.ben yine bilgisayarımn başına oturmuş yapamayacağımı bilsemde şok diyetler,kilo vermeyle ilgili gruplar ararken facedeki grubunuzu gördüm.siteyi inceliyorum bi haftadır.sonunda telkinleri dinlemeye,üye olup sizlerle tanışmaya karar verdimy789Bu işte inanmanın önemini okudum yazılarda.ama bu zamana kadar sorunlarımı çözebilmek için o kadar çok şey denedim ve hepsinde hayal kırıklığına uğradım ki sonunda umudum da inancım da kalmadı ağla2Yine de insana herşeyi kabullenmek daha zor geliyor.sonuçta bu benim hayatım ve ben hayatımın bu şekilde devam etmesini istemiyorum.arkadaşlarıyla öğretmenleriyle konuşamayan,ailesiyle iletişim kuramayan,sorun yaratan,kiloları nedeniyle dışarı çıkmayı reddeden,insanlar bana tuhaf bakıyo diye arkadaşlarıyla buluşmayan,sırf benden daha zayıf daha güzel halbuki o benden büyük ama ben onun iki katıyım diye zaten bi ay sonra ayrılacağı ablasıyla bile bütün iletişimini koparmış bi insanım benagl34Bazen yaşamak bile istemiyorum okadar kötü durumdayım.....lütfen bana yardım edin lütfen......şimdi ben suçluluk ve ego telkinlerini dinlemeye başladım ama inanamıyorum işte.ama bi yıl sonra ben de diğer arkadaşlar gibi değiştim artık mutluyum diye mesaj yazmayı çok istiyorum 88a88a88a88a |
Cevap: HERKESE SELAMLAR hoşgeldiniz mutlu paylaşımlar diliyorum. sitemizin kuruluş amacı telkinli mp3ler olmasına rağmen alternatif olarak bir çok konuda yazı ve yorumlar bulacaksınız. sadece müzik -mp3- dinleyerek hayatınızda bir çok olumlu değişiklikler deneyimleyeceksiniz. telkinleri dinlerken bazan dalgalanmalar yada mide bulantıları yaşayabilirsiniz. ama bunlar sizi bu yoldan almamalı. izin vermemelisiniz. sapkal89 |
Cevap: HERKESE SELAMLAR Hoşgeldin esracım umarım istediğin dönüşümleri yaşarsın sonra da nickini mutlu esra yaparsın :)) |
Cevap: HERKESE SELAMLAR Teşekkürler arkadaşlar inşallah:)) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:48 AM. |