![]() |
selamün aleyküm... herkese selamlar... siteyi tesadüfen buldum bulduğum içinde kendimi çok şanslı hissediyorum bana yardımcı olabilirsiniz herhalde... bende sorun çok hangisinden başlayayım bilmem ki :D bu arada ben balıkesirden 22 yıllık bir adet ahmet :) benim sorunum bazı insanlar var onların hep gözümün önünde olmalarını istiyorum yada sürekli seslerini duymak istiyorum hani bayan falan olsalar yada akrabam olsalar tamam ama erkek ve hiç bi şekilde bağlantım yok bu şahıslarla lütfen bana yardım edin...:( buna bi çözüm bulursam başka soracaklarımda var... |
Cevap: selamün aleyküm... Merhabalar;t678 Yanımıza hoşgeldin Ahmet.vien1 Hissettiğin şey bir nevi insanlara bağımlılık sanırım.Telkinlerin bu anlamda çok faydasını göreceğine eminim.. Sonuçları bizlerle paylaşırsan seviniriz.. Sevgiler..actionsmile |
Cevap: selamün aleyküm... inşallah faydası olur ama bu belli başlı şahıslar için geçerli yani açıkça söyleyeyim babamdan çok onları görmeyi istiyorum |
Cevap: selamün aleyküm... güçsüzlük ve değersizlik korkusu çalışılmalı. Yani telkinlerde özgüven ve ego ya ağırlık verilmeli..gibi geldi bana... Hoşgeldiniz.. |
Cevap: selamün aleyküm... teşekkürler...hoşbulduk... |
Cevap: selamün aleyküm... Hoşgeldiniz. Mutlu Paylaşımlar Diliyorum. Üstad Bir Ricam olabilir mi? sapkal89 |
Cevap: selamün aleyküm... hoşgeldin dmrahmet umarım sorunlarını en kısa zamanda çözümlersin |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:36 PM. |