![]() |
Hasta Çocuk Geldi, bi slm ister.. Merhaba arkadaşlar ben Fırat Soyadım ÇİFCİ yaşım :16 anadolu öğretmen lisesinde yabancı dil okuyorum ama gördüğünüz gibi hastayım diyeceksiniz neden bu yaşta hastasın 1 yıldır var bu hastalık.. balık burcuyum günümün yarısı düşünmekle ,hayal etmekle geçersevincli eskıye aşırı özlemim var 2004 2007 düşündükçe krizim gelir yüzüm uyuşur neyse kafam yine bozuk bu kadar yeter hadi görelim selamları |
Cevap: Hasta Çocuk Geldi, bi slm ister.. http://img112.imageshack.us/img112/5...1747561oj0.gifhoşgeldin hasta çocuk.kendine hasta çocuk denmesi hoşuna mı gidiyor? |
Cevap: Hasta Çocuk Geldi, bi slm ister.. evet hoşuma gider :) |
Cevap: Hasta Çocuk Geldi, bi slm ister.. hoşgeldin gerçektende dediğin gibi bu yaşta ne hastalığı demeden kendimi alamadım hayal kurmayı düşünmeyi bi hastalık olarak görmen yanlış 2004-2007 dönemine olan özleminin nedenini de merak ettim |
Cevap: Hasta Çocuk Geldi, bi slm ister.. bilmıorm sebebı yok aşırı duygusalım terapi vs görmuorm eriyip gidiyorum |
Cevap: Hasta Çocuk Geldi, bi slm ister.. neye karşı duygusalsın özlemin geçmişe mi yoksa birine filan mı |
Cevap: Hasta Çocuk Geldi, bi slm ister.. özlemim geçmiştedir düşündükçe çıldırırm elim varmaz o yıllara kapasitemi çok zorlarım ordan hatıralar bulmak ıcın |
Cevap: Hasta Çocuk Geldi, bi slm ister.. http://www.gifs.net/Animation11/Ever...king_heart.gifFıratcım,buna hastalık denmez,hemen bunu değiştir bence sağlıklı çocuk geldi diyelim .senin tam delikanli sağlıklı çevik olacağın zaman telkinlere başlarsan farkı görürsün.kendine hastayım diye acırsan hastalıktan kurtulamazsın.duygusallık senin burcununda özelliği...iki haftasonra gelişmeler başlar kolay gelsin.sağlıklı delikanlı...partysmiley |
Cevap: Hasta Çocuk Geldi, bi slm ister.. kendine oyalanacak başka şeyler bulabilirsin aslında mesela büyük bi puzzle al ve onu tamamlamaya çalış kafa dağılır bunun gibi bişey önerebilirim :)) |
Cevap: Hasta Çocuk Geldi, bi slm ister.. sağolasınız sudem8 sizinle özelden konusabılır mym msn vs? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:06 AM. |