![]() |
Eski ama taze üye :) Bu siteye uzun zaman önce üye oldum. Kimi zaman uğradım,saatlerce konuları deştim,kimi zamansa aylarca yüzüne bakmadım. Aktif olmaya karar verdiğimde rumuzumun değişmesi gerektiğini düşündüm. Atakan Bey'e rica ettim sağolsun kırmadı beni :) Son aylarda hatta hayatımın büyük bölümünde sorunlar yaşadım. Çok şükür bugüne gelebildim. Kişisel gelişim kitaplarının yüzlercesini okudum. Teori olarak her şey var ama iş uygulamaya gelince malesef tembel ve korkak çıktım. Kendimi tanımak ve daha iyi yönde gelişmek için buradayım. Şu aralar yalnızlık duygusunu çok hissediyorum. :( Hissetmekle kalmayıp yaşıyorum da.. Buraya gelmek isteyişimdeki nedenlerden biri de güzel dostlukları,pozitif enerjiyi görüp ucundan biraz kapmaktı. İlk günler çekimser davranabilirim,alıştıkça çenem düşer,paylaşımlarım artar. Biraz kendime güvenmeye ihtiyacım,bir de inanmaya.. Zamanla kendimden söz etme cesareti gösteririm. Anlatmak,paylaşmak için buradayım ve tekrar MERHABA :) |
Cevap: Eski ama taze üye :) merhaba freshness hoşgeldiniz. mutlu paylaşımlar diliyorum. |
Cevap: Eski ama taze üye :) hoşgeldiniz.. Okudum inceledim zamanında demişsiniz.. bende az önce keşfettim siteyi ve az önce üye oldum... Yalnızlık,güvensizlik,antisosyallik.. ne ararsanız var.. ya bişey diyeceğim.. yabancılık çekiyorum siteye.. daha doğrusu çok fazla kişisel gelişim kitaplarıda okumadım ve böyle bişeylede ilk kez karşılaştım.. sizce gerçekten faydası oluyor mu ??? Yabancı hissettim kendimi :S |
Cevap: Eski ama taze üye :) Hoşgeldin freshness. Ben de sana benziyorum halde. Günlüğünü sabırla bekliyorum. |
Cevap: Eski ama taze üye :) Merhabalar Freshness, Tekrar aramıza katılmana sevindik..Paylaşımlarının devamını diliyoruz.. Yine yeniden hoşgeldin.actionsmile http://img228.imageshack.us/img228/2448/ho3.png |
Cevap: Eski ama taze üye :) |
Cevap: Eski ama taze üye :) hoşgeldiniz deneyimlerinizden faydalanmak isterim küçüğünüz olarak :)) |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:21 PM. |