![]() |
Cevap: Hoşbuldum. Alıntı:
|
Başarılı bir iş hayatı adanmışlık gerektiriyor çokça. Eğer kendinizi işinize adarsanız etrafınızdaki görsel çalışanlar yani çalışıyormuş gibi yapanlar, sorunlara çözümle değil, felaket tellallığı ile yaklaşanlar sinirlerinizi bozuyor ve kötü niyeti gördüğünüzde tam anlamıyla mideniz bulanıyor. Onlar gibi çalışmak da sizin içinize sinmiyor. Her zaman kendime söylediğim "ben kariyer kadını olmak istemiyorum. İşler olduğu kadar olsun, kendimi paralamayacağım, elimde olmayan durumlar için yıpratmayacağım. Herkes kadar verici olacağım." Ama yapamıyorum. Bu sorunun sadece bir tarafı. Aslına bakarsanız ikili ilişkilerde beklediğim zeka veya ultra pratiklik filan da değil. Sadece iyi niyet ve çözüm odaklılık... İş değiştirmek benim de istediğim bir yol ama önce bulmak lazım... Tekrar teşekkürler, |
Çok teşekkür ederim ufuk hanım. Dilerim güzel ve pozitif günler bir an önce gelir. Sevgiler... |
Cevap: Hoşbuldum. Merhabalar herkese, Siteye kayıt olalı yaklaşık bir saat oluyor.. Kendimi tanıtmam gerektiğini hissettim. Ben 26 yaşındayım, öğretmenim, egeliyim. Telkinlerin methini duydum. İşime yarayacağına eminim. Cd ler için çook teşekkür ediyorum şimdiden. Çok faydalı bir paylaşım.. |
Cevap: Hoşbuldum. kahvesmileyistediğiniz hayata en kısa zamanda ulaşacağınızı umuyorum,sizlerin düşüncelerinizle daha çok çekim yaptığınızı biliyorum.12389 belki biraz sıkıntılı bir hayat yaşar gibi, görünsenizde bunu değiştirmek düşünce gücüyle sizin elinizde...bu güçte sizde fazlasıyla vary789...her işi başardığınız gibi en kısa zamanda bunların üstesinden gelirsiniz..gelişmelerinizi takip ederiz...kolay gelsin...sevgi ve ışıkla kalın...kiss3 |
Cevap: Hoşbuldum. Asiyah ve Sudem, tatlı, aydınlık, pamukşeker tadındaki mesajlarınız için tekrar teşekkürler. Olumlanmaya ne çok ihtiyacım varmış :) |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:13 AM. |