![]() |
aydınlık dolu günlerle merhaba :)) hayatım değişsin diye BENVARIM dedim 956k blissy Hayatımda kendi benliğimi bulmama yardımcı olan en başta Esin ablama ve bu sitede yer alan yüreği temiz insanlara teşekkür ederim O0 sizleri seviyorum Şükürler olsun ki hayatımdasınız k8908 |
Cevap: aydınlık dolu günlerle merhaba :)) aramıza hoşgeldiniz.. mutlu paylaşımlar.. |
Cevap: aydınlık dolu günlerle merhaba :)) teşk ederim yasal birlikte smileydance |
Cevap: aydınlık dolu günlerle merhaba :)) Hoşgeldin kardeşlik |
Cevap: aydınlık dolu günlerle merhaba :)) hoş buldum hemde çok smileydance teşk ederim serkan 956k |
Cevap: aydınlık dolu günlerle merhaba :)) hoşgeldiniz. mutlu paylaşımlar diliyorum sapkal89 |
Cevap: aydınlık dolu günlerle merhaba :)) hoşgeldin ben de varım..y789biraz geç oldu ama kaçgündür giremiyorum foruma hayırlı olsun..aydınlık günlere göz açtığın için seni kutlarım..O0kolay gelsin gelişmeleri takip ederiz artık.. |
Cevap: aydınlık dolu günlerle merhaba :)) hoş buldum çok ama çok teşk. ederim hepinize956k burada sizlerle bişiler paylaştıkça mutlu oluorum.girlhaha korkularımı arkamdan döke döke bırakarak yürüdüğüm şu günlerde,tamamen sevgi dolu bi yeri bulmak inanın ilham verici oldu bana. bu siteyi kurana binlerce kez teşk. O0 son 3 gündür suçluluk ve ego güven telkinlerini dinlemeye başladım ve başladığım günden itibaren değişiklikleri farkedebiliorum.. skan67 herşeyden önce kendimi inanılmaz hafif hissediorum,bişileri yapmak dahada kolaylaşıo hayatımda şükürler olsun ki... sevgi ve minnetle O0 |
Cevap: aydınlık dolu günlerle merhaba :)) sendeki gelişmeler beni çok sevindirdi...yeter ki kendin iste değişmeyi inan ki süreç daha hızlı işliyor...hepimiz burada olmaktan çok mutluyuz..hep beraber yol alıyoruz..forumda emeği geçen arkadaşlrımız, bize kendi içimizde olan gücün farkına vardırıp ,mutluluğu yakalamamızı sağladıkları için ve paylaştıkları bilgiler için, heran müteşekkiriz...y789 |
Cevap: aydınlık dolu günlerle merhaba :)) alk78 diğer gelişmeleride an ve an paylaşacağımdan emin olabilirsiniz yapıştım artık bi kere y789 sizleri sevioruuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmderty |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:30 AM. |