![]() |
bursa semineri merhabalar, ben "tyk" aranıza yeni katıldım, sigarayı bırakmak istiyorum diye yola çıktım... (şşşıııtt yalan yalan...aslında içten içten bir değişim istediğimi biliyordum...) bursa ya ayağıma kadar gelmiş firsat dedim ( aman allahım ! yoksa sizi benmi çağırdım ).... bursa daki seminerde anladımki, ben değişeceğim... :) "hayatimdeğişti" , " keops" , "shamanic" ve " redflowers" çok çok çok çok teşekkür ediyorum... şu anda suçluluk ve ego dinliyorum. Ayrıca sabahtan beri forumdaki yorumları okuyorum, inanın çok etkilendim, inşallah bende böyle harika paylaşımlar yaparım... bu arada -bursa eğitim- " eğitimdaşları" mız, neredesiniz? haydi gelin - bursa eğitimdaşları- olarak grup kuralım, ne dersiniz????? tyk |
Cevap: bursa semineri Merhaba tyktyk sevincli Hoşgeldiniz yanımıza 956k Katılımda bulunarak bizleri tamamladığınız için, o güzel enerjilerinizi yüreğimizin en güzel köşesinde bıraktığınız için çok teşekkür ederim kendim ve arkadaşlarım adına. Sevgiler. |
Cevap: bursa semineri arkadaşlar seminer muhtaşemdi ve sanırım bunu en iyi siz yapıyorsunuz tüm içtenliğimle teşekür edihappy6yorum |
Cevap: bursa semineri SEVGİLİ KEOPS,SHAMANIC, HAYATIMDEGISTI VE REDFLOWERS MUHTEŞEM BİR SEMİNERDİ HAYATIMIZA DOKUNDUNUZ.SONSUUUUZZZZ TEŞEKKÜRLER...SİZLERİ SEVİYORUZ:) |
MERHABALAR!!! bu cdlere nasıl ulaşılacağını hala bulamadım! biri beni aydınlatırsa sevinirim.Hemen serbest bırakma yöntemi tekniklerine başlamak istiyorum.Nasıl ihtiyacım var buna anlatamam....dusun2 adımı ŞERİF olarak girdim ama ben bir bayanım arkadaşlar.Herkese tekrar MERHABA!!!^-^ |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:24 PM. |