Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Merhabalar! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=371943)

narkotik_42 02-06-2009 10:41 PM

Merhabalar!

Ben bu sitenin yeni üyesiyim ve gerçekten çok beğendim siteyi. Benim 2 sorum var. Birincisi bu telkin yöntemlerini nasıl yapmak konusunu anlayamadım. Mesela;1hafta sadece ego güçlendirme 1hafta sadece suçluluk telkinlerini mi yapcaz acaba . yada 1gün ego öteki gün suçluluk öteki gün atıyorum başkalarını önemsememe gibi mi?
İkincisi ise bunu ömrümüz boyunca mı yapcaz?Yani belli bi süresi var mı bunun?
Yardımlarınızı bekliyorum...!

yasal06 02-06-2009 11:41 PM

Cevap: Merhabalar!

öncelikle aramıza hoşgeldiniz, mutlu paylaşımlar diliyorum.. ilk 15 gün ego+suçluluk sırayla dinleyeceksiniz. mesela bilgisayara indirdiniz.. günde 7-8 saat boyunca olmak üzere toplam 15 gün boyunca, bir ego bir suçluluk çalacak listenizde..2 şarkıyı ardarda dinliyormuşsunuz gibi yani..
telkinler ömür boyu dinlenmiyor:) ama telkinlerin bilinçaltına yerleşmesi için, yani içsel konuşmalarınızın olumluya dönüşmesi için 1 sene dinlenmesi tavsiye ediliyor..

sevgilerle..

narkotik_42 03-06-2009 11:33 AM

Çok teşekkür ederim. Ben o zaman hemen başlayayım..

narkotik_42 03-06-2009 12:07 PM

Bir sorum daha olacak. Bu telkinleri dinnlerken 1gün ney versiyonunu 1gün doğa versiyonunu gibi çeşitlendirerek dinleyebilirmiyim acaba? rehber bölümünde yazıyosada bulamadım ben. kusura bakmayın. şimdiden teşekkürler..!

suzzy 03-06-2009 01:46 PM

merhabalar...hoşgeldiniz yanımıza...sorunuzun cevabını aşağıdaki linkden araştırabilirsiniz...actionsmile

Nasıl Dinleyebilirim - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri

ayperi75 05-06-2009 09:05 AM

merhaba sitenizi yeni gördüm ve tam bana göe olduğunu düşünüyorum benimde fobilerim var inşaallah sizlerin sayesinde bazı şeyleri aşmaya çalışacağım

narkotik_42 08-06-2009 10:12 PM

Benim bi sorum olcak. Kusura bakmayın araştırdım ama uygun cevabı bulamadım. ben yeni başladım ve şimdilik sadece suçluluk ve ego mp3lerini dinliyorum. günde yaklaşık 10 saat dinliyorum ama parça parça dinliyorum. yani 4saat gündüz geri kalanınıda uyurken dinliyorum. bi sakıncası var mı?
10 saatide aynı anda mı dinlemek gerekiyor. Şimdiden teşekkürler!

narkotik_42 11-06-2009 01:16 AM

Afedersiniz şu son soruma da yanıt bekliyorum. Lütfen!

ESOS 11-06-2009 01:27 AM

Alıntı:

narkotik_42 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 466158)
Afedersiniz şu son soruma da yanıt bekliyorum. Lütfen!

dinlede nasıl senin için doğruysa doğru odur bence ister gündüz dört saat ister kalanı gece fark etmez yaptığının doğru olduğunu bilerek yap o zaman doğru olanı yapmışsın demekti başarılaralk78

narkotik_42 14-06-2009 11:48 AM

Çok teşekkürler.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:04 PM.