![]() |
selamlar selamlar umarım herkes bunun faydasını görüyordur bende faydasını görürmüyüm bilmiyorum deniyecez ve görecez herkese iyi telkinler :12389128956 |
Cevap: selamlar hoşgeldiniz.. mutlu paylaşımlar diliyorum.. |
Cevap: selamlar |
Cevap: selamlar ecelimiz de geldi sonunda! azrail tepemizde dolaşıyor! sevincli |
Cevap: selamlar o ne güzel nick öyle cok aramis olmalisin:)) mutlu paylasimlar... |
Cevap: selamlar selamlar eceliniz geldi evet ona göre davranın he benden demesi bu nıkı aradın mı diyen özellikle senin için aradım azrailin geldi haberin olsun dikkat et de senide almıyım yanıma herkese iyi sigara bırakmalar bırakamayan direk benim yanımda ona göre haberiniz olsun :D |
Cevap: selamlar Siyahça guitarevet sonunda kendi elinle beni çagırdın ya bend ehemen geldim benim görevim bu can almak dikkat et kendine sigara fazla içme içersen yanımdasın demektir sende :D |
Cevap: selamlar yasal 06 sana katılıyorum iki kişinin bildigi sır değildir varsa bişeyin kendin bulacaksın arıyacaksın ögreneceksin bildiginide kimseye söleme sakınsevincli |
Cevap: selamlar sigara içmiyorum ama gülmekten ölebilirim! sevincli hoş geldin ecel! uy897 |
Cevap: selamlar Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:04 PM. |