![]() |
herkese benden selam olsuuuuunnn bu siteye gerçekten hayatımı değiştirmesini umut ederek üye oldum. inşallahta öyle olur.en büyük amacım öncelikle sigaradan kurtulmak aranıza katıldığım için kendimi şimdiden çok şanslı sayıyorum. herkese şimdiden çoook teşekkür ederimO0 |
Cevap: herkese bende selam olsuuuuunnn Hoşgeldin aramıza(diyende açıldığından beri siteyi kullanan biri sanki :) ) Ben de yeniyim. Umarım hedeflerine ulaşır ve en kısa zamanda sigarayı bırakırsın. Forumda iyi eğlenceler. |
Cevap: herkese bende selam olsuuuuunnn herşey istediğin gibi olacak |
Cevap: herkese bende selam olsuuuuunnn merhaba nesutayi hoşgeldin yanımıza istek ve azim engel tanımaz.. sigarayı bırakmayı gerçekten istersen bırakırsın sung66 mutlu paylaşımlar actionsmile |
Cevap: herkese benden selam olsuuuuunnn Alıntı:
bencede birakmaniz iyi olur iyyyy cok pis bisi sigara... |
Cevap: herkese bende selam olsuuuuunnn umarım bende bırakırım hepimiz kurtuluruz şu ileten hoşgeldin |
Cevap: herkese bende selam olsuuuuunnn hoşgeldiniz. mutlu paylaşımlar diliyorum. sigarayı bıraktığınız gün kutlamamız olacak. emellerinize kısa zamanda ulaşmanız dileklerimle sapkal89 |
Cevap: herkese bende selam olsuuuuunnn çok teşekkür ederim arkadaşlar.aslında sigarayı bırakmıştım ama depresyondan ötürü tekrar başladım.oy birliğiyle.y789 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:30 AM. |