Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Balıkesir ve Kütahyalı var mı.? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=371773)

arguz58 20-05-2009 01:42 PM

Balıkesir ve Kütahyalı var mı.?

Balıkesir ve Kütahyalı olan arkadaşlar varmı forumda

arca 20-05-2009 02:34 PM

Cevap: Balıkesir ve Kütahyalı var mı.?

evet ben balıkersirdenim dursunbey den ya sen cd ve telkinler konusunda yardım edersen sevinirimhappy6

arca 20-05-2009 02:38 PM

tanışalım mı bende balıkesir denim

hayat kadere inat 22-05-2009 11:52 PM

Alıntı:

arguz58 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 463046)
Balıkesir ve Kütahyalı olan arkadaşlar varmı forumda

Merhaba kütahyalı değilim ama iyi bilirim yılın 2 ayını orada geçiriyorum.oğlum dumlupınar üniversitesinde actionsmile

arguz58 25-05-2009 02:18 PM

ben balıkesirli yada kütahyalıo değilim. sorma nedenim bu BOR madeni idi. çok merak ediyordum oralardanda çok çıkıyor bir miktar 250-300 gr kadar karşı ödemeli bana gönderebilirlermi diye düşündüm ama şimdiye kadar oralardan bi ses çıkmadı.

başakkk 26-05-2009 11:59 PM

varrrr balıkseir.selamlar herkese sevgiler akşam üye oldum süper güzel bir site hazırlayanların eline sağlık

arguz58 29-05-2009 10:07 AM

başakkk hanım üyeliğiniz hayırlı olsun. biraz bor madeni istedim elin gavuruna nerede ise beleşe sattığımız şu madenden bir parça hemde kendi ülkemde alamıorum ya illa kalkıp balıkesiremi gitmem lazım. ne kadar acı bir durum

arca 30-05-2009 12:19 PM

Alıntı:

arguz58 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 463648)
ben balıkesirli yada kütahyalıo değilim. sorma nedenim bu BOR madeni idi. çok merak ediyordum oralardanda çok çıkıyor bir miktar 250-300 gr kadar karşı ödemeli bana gönderebilirlermi diye düşündüm ama şimdiye kadar oralardan bi ses çıkmadı.

Ben demiştim ilçesindeyim diye. Eşime sordum okulda olmadığını söyledi Burada eskiden bir yerde çıkıyormuş dün söyledim okul arkadaşım muhtarla konuşacak varsa ellerinde getirecek merak etme gelir gelmez hemen postalarım sen bu kadar istiyorsan mutlaka vardır bütün alıcılarımı açtım araştırıyorum unuttum sanma sakın :)

arguz58 01-06-2009 01:02 PM

Alıntı:

arca Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464407)
Ben demiştim ilçesindeyim diye. Eşime sordum okulda olmadığını söyledi Burada eskiden bir yerde çıkıyormuş dün söyledim okul arkadaşım muhtarla konuşacak varsa ellerinde getirecek merak etme gelir gelmez hemen postalarım sen bu kadar istiyorsan mutlaka vardır bütün alıcılarımı açtım araştırıyorum unuttum sanma sakın :)

arca kardeşim bu ilgin için çok teşekkür ederim. ben birara umutsuzluğa kapılmıştım. özel msj gönderdiğimde bana dönüş yapmadıgın içinde açıkçası biraz alınmıştım. ülkemizde tonlarca çıkan elin ecnebi memleketlerine nerede ise beleş denecek fiata sattıgımız bu madenden kendi ülkemizde biz 500-1000 gr bile bulmakta zorlanıyoruz. oysa bu madenin çıkarımı hakkında bilgi aldım öyle zor değil metrelerce kuyu kazılmıyor yüzeye çok yakın neyse sana inanıyorum göndereceğindende şimdi hiç şüphe duymuyorum. şuan sadece internette buldugum resmi ile avunuyorum hatta masa üstü görüntüm bile BOR madeni resmi. inşallah en kısa zamanda gerçeğinide elime almak nasip olur. tekrar teşekkür ederim.

arca 24-06-2009 12:04 AM

Alıntı:

arguz58 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 463648)

Arguz kardeşim bir çok yere haber bıraktım bulamadık araştırdık burada yok c tesi mersine memlekete tatile gidiyoruz çok üzgünüm yardımcı olamadım rt67 ilgisiz kaldığımı düşünme lütfen bizde buraların yabancısıyız tatil dönüşü hala bulamadıysan (umarım bulmuş olursun) araştırmaya devam edecem gerçekten özür dilerim

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:56 PM.