Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=42)
-   -   sosyal fobi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=371766)

sultan1978 20-05-2009 01:11 AM

sosyal fobi
 
merhabalar umarım yazımı okuyan çıkar . benim en büyük problemim topluluk içinde konuşurken sesim titriyor ve kızarıklık kalbim çarpıyor ve bütün herşey siliniyor. tabi rezil oluyorum. büyük bi yerde çalışıyorum ve 3 yldır toplantı yapacagım gün bana sıra geldiğinde kaçıp durdum ama artık kaçıç yolum da kalmadı ya bu problemi yenecegim yada işimden olacagım galiba. çok denedim üstüne gittim ama olmuyor bireysel iletişimde problem yokken böle olmasının nedenini anlamadım bana bu sitede yardımcı olacak bi yetkili arıyorum umarım sesimi duyan olur yakında bu konuda terapi görecem ama ne kadar faydalı olur bilmiyorum .

yasal06 20-05-2009 02:01 AM

Cevap: sosyal fobi
 
öncelikle hoşgeldiniz. sitede sosyal fobi için de yüz kızarması için de telkin var.. ama önce rehber bölümünü incelerseniz. çünkü direk sosyal föbi telkiniyle değil ego+suçluluk ile başlamanız gerekiyor.. mutlu paylaşımlar..

sultan1978 20-05-2009 06:00 PM

Cevap: sosyal fobi
 
teşekür ederim ben öncellikle suçluluk ve ego ile ilgii telkinleri dinlemye başladım 3 gün oce başladım gece gündüz dinlemeye devam ediyorum. sonra kendine güven ve toluluk önünde konuşmayıda ekleycem . ama benim sorunum çoçukluk yılarından gelme . 3 kişinin oldugu ortamda konuşamıyorum şaka yapamıyorum sesim titremeye başlıyor. ve ben üst düzey yönetici olarak çalışıyorum düşünseniz bu problemi yenemezsem işimde gidecek elimden kendime olan güvenimde. bu telkinlerin yanında önerebileceginiz bi piskolog yada başaka bi yer var mı nlp nasıl oradan destek alsam olur mu acaba


WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:48 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.