![]() |
zor olanı zorla başarmak lazım merhaba hayatımdegişti ailesi ne zamandır siteye girmedim daha önce üyeligim vardı herneyse siteye girmedigim için bi kırgınlık var. umarım yaptıgım hata ise zararın kısa dönüşünü yaşarım:) insanların kendine güveni olmadıgı zaman kendini bu dünyanın bir parçası oldugunu hissetmemeye başlar. bu sorunla haşır neşir ilişkilerim var. zorluklar karşısında türk ulusu başlıyorum türk usulu bitiriyorum. yani açıkcası maymun istahlıyım herşeyden çok kolayca bıkabiliyorum kendimden bile umarım degerli üyelerimiz ve yöneticilerimizin yardımları ile bu sorundan kurtulurum daha çok görüşmek üzere |
Cevap: zor olanı zorla başarmak lazım merhabalar, yeniden hoşgeldiniz.. hata olarak düşünmeyin bence, herşey doğru zaman ve yerde gerçekleşir çünkü..mutlu paylaşımlar diliyorum |
Cevap: zor olanı zorla başarmak lazım selam, Oyun un içindeyken frekansta iniş çıkışlar lması doğal sevincli. Bazen istemesek te bazı rolleri oynamamız gerekir partysmiley. Çünkü bu zor rolü hakkıyla oynayabilecek güçteyizdir.956k Hakkıyla oynayabilmek gibi davranmaktan biraz fazlasıdır.Osondur smil56 Ancak gerçek kimliğimizi bir süreliğine unuttuğumuzda rolün hakkını verebiliyoruz.dunk56 tekrar selam,olsun |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:14 PM. |