![]() |
hoşbuldum:) bende yeniyim aranıza bugün katıldım.benim sorunum kilolarım ve bebek sahibi olamamam.tıbben hiç sebep yok.umarım burada derdimin çaresini bulurum.dusun2 |
Cevap: hoşbuldum:) merhaba asimavi hoşgeldiniz yanımıza burada olmanın yararını mutlaka göreceksiniz. mutlu paylaşımlar actionsmile |
Cevap: hoşbuldum:) Merhaba. Tüm ziyaretçilere sağlık ve mutluluk diliyorum.Bu siteyi eşimin bir arkadaşının tavsiyesi üzerine araştırdım. ve biraz önce üye olarak aranıza katıldım. Tabii kabul ederseniz.Yaş 70 iş bitmiş denir ama ben kendimi öyle hissetmiyorum.Bu arada hala yeni şeyler öğrenmeyi dert dinlemeyi gerekirse naçizane tavsiyede bulunmayı (bunu ukalalık olarak değil 70 yılın yaşanmış tecrübelerinden faydalanma olarak algılayın lütfen)düşünüyorum. Dilerim tüm sorunlarımızın çözüldüğü, mutlu olmayı öğrenmeyi hep birlikte başarırız. En kötü saatler bile 60 dakikadan fazla değildir.Bence iyi şeyleri inarak ve umarak istemek yolun yarısı. |
Cevap: hoşbuldum:) hoşgeldiniz asimavi. forumumuzda bir çok konu hakkında yorum ve yazılar mevcut olup, birçoğu size yardımcı olacaktır. biliyorsunuz ki bir çok problem bilinçaltı kodlarımızda mevcut. en kısa zamanda çözümleyerek mutluluk ve başarıya ulaşmanız dileklerimle. hoşgeldiniz nejdet abi ( umarım abi dememde sakınca yoktur. ) tecrübelerinizi yeri geldiğinde bize aktaracağınızdan hiç şüphem olmadığı gibi sabırsızlıklar bekliyorum. sağlıcakla ve ışıkla... sapkal89 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:16 PM. |