Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=42)
-   -   selam aranıza yeni biri geldi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=371678)

previnil 13-05-2009 01:03 PM

selam aranıza yeni biri geldi
 
Selam

ben yeni üye oldum siteye.bende panik atak var,bunla ilgili araştırma yaparken keşfettim siteyi.biraz göz gezdirdim ama bana en çok uyan galiba 'depresyon dünde kaldı '.ama ilk bunlamı başlamam gerek pek anlamadım açıkcası ,panik atakla ilgili o kadar çok şey okudumki kafam çorba gibi oldu:) benim gibi sorunu olan varsa yada konu hakkında bilgi sahibi olan yardımcı olursa sevinirim:)

seda

Belgin ∞ 13-05-2009 01:39 PM

Cevap: selam aranıza yeni biri geldi
 
Merhaba Seda actionsmile

Hoşgeldiniz yanımıza.
İlk olarak ego+suçluluk telkiniyle başlamanız gerekmekte. 2 haftalık dinleme sonrasında istediğiniz telkinleri ekleyebilirsiniz.

Panik atak için herhangi bir tedavi görüyor ya da ilaç kullanıyor musunuz?

MuminOKAN 13-05-2009 01:45 PM

Cevap: selam aranıza yeni biri geldi
 
Hoşgeldiniz.
Mutlu Paylaşımlar Diliyorum
sapkal89

nilsoy 13-05-2009 01:51 PM

Cevap: selam aranıza yeni biri geldi
 
öncelikle HOŞGELDİN...bende 6 gündür üyeyim..ama her boş anım sitenin içinde geçiyor...okunacak okadar çok şey varki....ilk başlayan için EGO (GÜVEN ) VE ŞUÇLULUK 80 SAAT DİNLENMELİYMİŞ...önce çok uzun sürer demiştim ama uyurkende dinleyebiliyorsun.. inan suçluluk çok etkili...gün içinden çok gece dinlemeni tavsiye ederim ( şartlanmanı istemem ama ağlama isteğmi artırdı benim )...dediklerine göre aynı anda farklı telkinler dinlenince etkilme süresi gecikiyormuş....o yüzden başta ego ve suçluluk dinlenecek...80 saat unutma...ve gözünde büyütme. (ben büyütmüştüm ) ..zaman su gibi geçiyor zaten...aynı telkinin farklı müziklerini indir...sıkılınca diğerini dinle (aslında sıkılmıyorsun da müziklerin hepsi güzel .. insan diğerlerinide duymak istiyor.)

previnil 13-05-2009 07:04 PM

Cevap: selam aranıza yeni biri geldi
 
herkese teşekkur ederim:===

panik atakla ,ilgili olarak bir ilaç kullanmıyorum doktora gittim ama onuda beğenmedim bıraktım :) kendi kendime yenmeye çalışıyorum biliyorumki beynimin bana bi oyunu bu:) ilaçda kullanmak istemiyorum açıkcası ilaç bence çare değil,sorunlarımı ne kadar zor olarak yaşarsam yaşayayım kafamda ilaçsız çözmeye çalışıyorum ,zorlanıyorum bazen ewet ama yeneceğime inanıyorum ..


WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:54 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.