![]() |
telkin ateş yaparmı ?????? öncelikle tüm hayatım değişti sitesi sakinlerine !!!!!! (telkinlerden sonra sakinlik pek kalmıyor ya neyse...) selamlar ..telkinlerin etkilerini yaşamadan tanışma yazısı yazmak istemedim...merak ettiğim pek çok konuyu eski yazılardan araştırdım..ama daha çok eksiklerim var....bende bu telkinlerden sonra boynumdan kulaklarıma ve beynime doğru yayılan bir ısı artışı oluyor...normalde tepkisiz sakin biriyimdir ama içimde biriken öfkem mi buna sebep oluyor acaba..benim gibi hisseden varsa cevap bekliyorum. |
Cevap: telkin ateş yaparmı ?????? Selamlar. Hoşgeldiniz. Mutlu Paylaşımlar. sapkal89 |
Cevap: telkin ateş yaparmı ?????? tek benmiyim ateşi çıkan.......kafam kızıyor resmen( valla mecazi değil....kafamın ısısı artıyor boynumdan yukarı kulaklarım yanıyor...) yoksa dr amı gitsem.... zaten ağlamaklı biri oldum çıktım... |
Cevap: telkin ateş yaparmı ?????? ateşi geçtim birde unutkanlık türedi...tuh788konuşurken çok basit kelimeleri unutuyorum... çok hızlı konuşan biriyim aynı zamanda .. kelime unutmakta moralimi bozuyor.. acaba beynim bana yeter mesajımı veriyor... sakin ve yavaş olmamımı istiyor.. fikri olan varmı???????dusun2 |
Cevap: telkin ateş yaparmı ?????? Var, aynı dertten ben de muzdariptim telkinlere ilk başladığımda. Şunu belirtiyim geçici bir durum. Benim bulduğum açıklama zihinden düşünceler o kadar hızlı geçmeye başlıyor ki konuşmamız ona yetişemiyor. Ama zamanla dengeleniyor. Ateş de normal bir durum. Bunlar suçluluk telkinin etkileridir. Eğer çok rahatsız etmeye başladıysa bir süreliğine listenden çıkartabilirsin, tekrar eklemek koşuluyla tabi. |
Cevap: telkin ateş yaparmı ?????? Sevgili Nilsoy... Hepimiz insanız hepimiz resetleniriz, hepimiz sürücü hatası verebiliriz. Ve tabiiki hararetimizde artabilir... bunun nedenlerine bakmak lazım. Sorunu teşhis açısından olaraktan... Düşün yeşil bir parkta yürürken bu soruları soruyorum size, üstümde de beyaz doktor önlüğü, hulki cevizoğlununkinden daha geniş ebatlarda top sakalım var... elimde çenemde... Sürekli "hımmm..." "hımmmm" diyerekten süper pür dikkat sizi dinliyorum. Ama aklım bu ay adsl faturasını ödeyip ödemediğimde... Bu sorununuzu çözdü mü? 1-evet (alçak gönüllü pozları verip, cool bi şekilde yerime otururum) 2-hayır (Lütfen ürün satıcınızla görüşün, yazılımınız orjinal olmayabilir) 3-devam Lütfen seçiminizi cevap kısmına yazıp, "cevapla" cihazına erk uygulayınız... (Windows XP'nin kulakları Çan'lasın) |
Cevap: telkin ateş yaparmı ?????? motorhead selam...gecenin bu saatinde anlatmak istediklerini tam anlamasamda beni gülümsetti....teşekkür ederim....nedense yazdıklarını okurken senin sesini guitar cem karaca tonunda duydu beynim...ne garip değilmi...onun sesinden senin yazdıklarınla inan çok hoş oldu... |
Cevap: telkin ateş yaparmı ?????? bu ateşin sebebini buldum sanırım..... idea3 telkinleri dinledikçe algılarım açıldı görünmez antenlerim oluştu ve hava ısısının yükseleceğini ( bu gün istanbulda hissedilen 38derece olmuş ) önceden bana haber verdi.. (hehhh hehh ) mantıklı olmasada en kötü cevap cevapsızlıktan iyidir diyorum..y789 |
Cevap: telkin ateş yaparmı ?????? Ateşin nedenlerinden bir tanesi heyecandır.Telkinler hızlı bir şekilde değişim sağlarlar.Senelerin birikimi suçluluk duyguları temizlenirken bu süreçte heyecan ve bunun sonucunda ateş yükselmesi olabilir. Bu belirtiler telkinlerin yerine ulaştığını ve etkilendiğinizi gösteren belirtilerdir. |
Cevap: telkin ateş yaparmı ?????? Anten::) Bu daha başlangıç... Mesela ben soğan doğrayacağımda, ellerim direk blender moduna geçiyor, müfettiş gadget gibi bişey oldum... Korkuyorum ::) Hatta öyle ki sizi arayan gizli numaraları bile görebiliyorsunuz... tel45x |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:18 AM. |