![]() |
Ben geldimmmmm Selam Arkadaslar, Telkinleri dinlemeye baslayali bi gün bile olmadi (ondan önce böyle birseyin var oldugunu bile bilmiyordum) bu yüzden o konuda pek birsey diyemicem. Ama kendini gelistirmeye merakli bi insan oldugum halde herseyi sürekli ertelerim bu yüzden ego ve sucluluku dinleme zamanini bitirdikden sonra ilk baslicagimda o olcak :D... Ben burda cok seyler ögrencegimden eminim, bu siteye emek veren herkeze tesekürler...smil56 |
Cevap: Ben geldimmmmm HOSDELDİN ....... |
Cevap: Ben geldimmmmm hoşgeldin QueenOfCatlak aradığından da fazlasını bulabileceğin yerdesin. değişimlerin daim olsun sevgiler actionsmile |
Cevap: Ben geldimmmmm Merhabalar Aramıza hoşgeldin..Kendini geliştirmeye ve değiştirmeye meraklı olanların bu siteyle tanışmaları bir tesadüf değil.. Erteleme alışkanlığın için bu konu için hazırlanmış telkini hemen dinlemeye başlayabilirsin..Ego ve sululuk ile uyumlu ve kısa içerikli olduğu için ilk etapta dinlenebiliyor..Zinde uyanma telkini de aynı şekilde etkili.. Sonuçları da bizimle paylaşmanı umuyoruz.. Sevgiler..actionsmile |
Cevap: Ben geldimmmmm selam! öncelikle siteye hoşgeldin. Ben de bir haftadır bu sitenin üyesiyim ve telkinleri dinliyorum. Oldukça işe yarıyorlar. Tabi benim problemlerim bayağı derin olduğu için hızlı bir şekilde etki gösteremiyor sanırım. Dikkatini çekti mi bilmiyorum ama forum bölümündeki en son mesaj 2008 haziran ayına ait. Site yöneticilerine mesaj atıyorum ama cevap veren olmadı. Eğer onlara ulşabilirsen bu konuda beni de bilgilelendirirsen sevinirim. Mail adresim de görünür durumda oradan da bana ulşabilirsin. Görüşmek üzere. |
Cevap: Ben geldimmmmm Selamlar. Hoşgeldiniz. Mutlu Paylaşımlar. sapkal89 |
Cevap: Ben geldimmmmm Alıntı:
Aaa bunu bilmiyordum, yani bunlarin ikisinide ilk etapda dinlebildigime göre hemen ekleyim, zaten ikisinide ihtiyacim var. Ve ben bunlari gündüz degil sadece uyurken dinliyorum, Ya sürekli music45 bu sekilde dolasmak istemiyorum diye. En az 8-10 saat uyudugum icin, oda ayni sekilde etki eder dimi? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:18 AM. |