![]() |
merhaba NLP ile ilgili araştırma yaparken daha doğrusu derdime derman ararken bu siteye rastladım. Arkadaşlar sorunum şu:Çözmem gereken veye adım atmam gereken bir işe.bir girişime başlarken içimde hep olumsuz konuşmalar ve sesler, beynimde hep insanların, daha çok etrafımdakilerin beni güçsüzleştirecek,bana geri adım attıracak hayali ,negatif konuşma ve resimleri beliriyor.Bu durumları bir türlü silemiyorum.Bu durum beni mahvetmeye başladı. Böyle bir sorun yaşayan var mı?Nasıl kurtulabileceğim hususunda tavsiyelerinizi bekliyorum.Bu cd lerden faydalanabilir miyim?Atakan BEY sizden de yardım bekliyorum. |
Cevap: merhaba hoşgeldiniz..olumsuz içsel konuşmalarınızdan kurtulmak için tam yerindesiniz..rehber bölümünü inceleyerek telkinleri dinlemeye başlayabilirsiniz..sevgiler.. |
Cevap: merhaba Alıntı:
|
Cevap: merhaba Hoşgeldiniz. Sizde ilk bir iki hafta suçluluk ve ego güçlendirici telkinleri dinleyebilirsiniz. Daha sonra sosyallik,başkalarının düşüncelerini önemsememe,koruma kalkanı eklersiniz. |
Cevap: merhaba atakan bey cevap için teşekkürler.Sadece şunu öğrenmek istiyorum.Dünden beri ego güven cd sini dinliyorum.Ney sesinden.Ama o kadar dikkat verdiğim halde arka planda en ufak bir ses duyamıyorum.Bu sesi hiç duymamam mı gerekiyor?Sadece ney sesini dinliyorum.Ya da o sesi bilinç altım mı duyuyor?Merakımı giderirseniz sevinirim. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:49 AM. |