![]() |
Tekrar mı tanışsak acaba Herkese Tekrar Merhabalar;sevincli Elbette tekrar tanışmaya gerek yok di mi sizleri unutmak ne mümkün....smileydance Bir aydır Bursa'daydım ve ablamda ve malesef nette sürekli problem vardı sonunda kapattırmak zorunda kaldık ve ben malesef sizlerden uzak kaldımağla2 Ama telkinlerimi hiç aksatmadım.Burda olmak çok güzel, çok özledim valla herkesi956k Umarım beni unutmamışsınızdıry789 |
Cevap: Tekrar mı tanışsak acaba Tanışmaya gerek yok olur mu hiç:D. Biz yeniler var.. Selamlar... |
Cevap: Tekrar mı tanışsak acaba Adaş hoşgeldin sevincli Seni unutmak mümkün mü. Yok Cumartesi seni ararım yok Pazar ararım diyerek aramayan tek insan sensin beni. y789 Hoşgeldin evine canım. |
Cevap: Tekrar mı tanışsak acaba adet yerini bulsun...sevincli tekrar hoşgeldin yanımıza belgincim...hiç unuturmuyuz seni...duymamış olayım..y789 |
Cevap: Tekrar mı tanışsak acaba Alıntı:
Sizde hoşgeldiniz efendim aramıza. Sevgilersung66 |
Çok teşekkürler valla özlemişim çok hepinizi huzurlanıverdim hemensevincli |
|
Cevap: Tekrar mı tanışsak acaba O senin dediğin Cumartesi gerçekte arayacağın Cumartesi den 3 hafta sonraydı canım. toplantıdaydık o an açamadım, sonrasında arayamadım da biliyorsun sebebini öncesinden. Gitmeden ararım seni görüşürüz dedin, gidiş o gidiş. Neyse alıştım ben dlckrn |
Cevap: Tekrar mı tanışsak acaba belgin yeniden hoşgeldin.. |
Oy oyy oy ne güzelde kızarmış benim adaşımy789 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:58 PM. |