![]() |
günde kaç saat kitab okuyoruz. günde hiç olmasa bir saat kitab okursak, bir haftada üç kitab biter,ayda kaç, yılda kaç kitab olur .bu saati ik iye çıkarsak veya üçe ,ne güzel olurdu .hayata kitab okumak kadar güzel ne olabilr sizce; |
Cevap: günde kaç saat kitab okuyoruz. merhabalar...hoşgeldiniz yanımıza....blissyblissy çok güzel bir konuya değinmişsiniz...gerçekten daha çok okuyan bir toplum olmalıyız bencede... kitap okumayı çok seviyorum...fırsat buldukçada okumaya çalışıyorum...coffe2 güzel paylaşımlarınızı bekliyoruz...özelliklede bu konuyla ilgili.... ama forumumuzu incelemenizide öneririm...ttli3 bir çok bilgi bulunmakta...eminim çok şey katacaktır bilgi dağarcığınıza... sevgiler...actionsmile |
Cevap: günde kaç saat kitab okuyoruz. ben bu hafta iki kitap bitirdim birini sahaftan almıstım son sayfaları cıkmadı eksik kaldı azıcık ama olsunn.. cok iyi hissediyorum kendimi.. okudukca yazasım geliyo.. yazdıkca okuyasım.. :) |
Cevap: günde kaç saat kitab okuyoruz. sapkal89bende çok kitap okurum çok seviyorum kitap okumayı edebi eserler değilde daha çok geliştirici bilgilelendirici kitaplar okuyorum ancak okuyarak köhne, bayat, kalıplaşmış düşüncelerden sıyrılabilir ışığa doğru ilerleyebiliriz. kitap okuyarak önce bireysel sonra kişilere faydalı olmak istiyorum.İyi ki kitaplar var aydınlığa doğru adım adım...Yaşasın kitap okumaksevincli |
Cevap: günde kaç saat kitab okuyoruz. merhaba kitap okumayı istememe ragmen ya dikkatim dagılıyor ya da uykum geliyor bu konuda oneriniz var mı arkadaslar |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:31 PM. |