![]() |
merhaba ilk kez böylesi bir denize atıyorum kendimi, yüzme bilmesemde korkmuyorum... sizlere; yolculuğumda ışık ve renk olacağınız için şimdiden teşekkür ederim... tender45hoş buldum, harika buldum... sevgiyle kalın actionsmile |
Cevap: merhaba merhaba fkacar hoşgeldin yanımıza burada yüzme bilmesen de can simidi o kadar çok ki, boğulman mümkün değil 12389 mutlu paylaşımlar actionsmile |
Cevap: merhaba Hoşgeldiniz. Mutlu paylaşımlar. sapkal89 |
Cevap: merhaba Hoşgeldin fkaçar. Burası çok güvenli bir deniz, merak etme. Ben de yüzme bilmiyorum ama çok şükür başta sanemcem olmak üzere birçok can simidi var gerçekten de :) |
Cevap: merhaba hoşgeldiniz yanımıza....güzel paylaşımlar dileriz... sevgiler...actionsmile |
Cevap: merhaba hoşgeldin... okudukça mutlu olacağın, paylaştıkça sevgiyi içinde daha fazla hissedeceğin bir yerdesin:) sevgiler. |
Cevap: merhaba harikasınız; içim tuhaf bir ışıkla doldu... tesadüfen ve cesaretle aranıza katılmaktan, daha da güzeli kabul görmekten çok keyiflendim... yeni yeni farkettiğim güzelliklere ve çoğuna yabancı olduğum paylaşım konularınıza heyecan ve merakla var buldum kendimi... dikkatle inceleyeceğim. güzelliğinizde bir renk de ben olmak isterim... neşe ve coşkunuz daim olsun; tender45kucak dolusu sevgiler... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:07 PM. |