![]() |
selam Bu siteyi birkaç gün önce gördüm.çekinerek girdim.yine çekinerek telkinleri indirdim.Çekiniyordum çünkü 2 yıl önce başka yerden aldığım telkin cdleri dinlemiştim sonrasında ağır bir depresyon geçirdim. tedavi gördüm.cdlerin hassasiyetimi artırdığını düşünmüştüm.şimdi iyiyim.kendimce telkinler yapıyordum.bir buçuk ay önce başladığım rejim iyi gidiyor,yıllardır heveslendiğim egzersizlere başladım.kendimle barışığım.insanları oldukları gibi kabul ediyorum.öğrencilerimi bir başka seviyorum,karşılığını alıyorum. indirdiğim telkinler ego güçlendirici,kendine güven,kilo verme,sosyallik artırıcı ve depresyon.bunların gelişimimi hızlandırmasını umuyorum.sevgiler. |
Cevap: selam Melissa aramıza hoşgeldin. Yalnız şunu söylemeden geçemeyeceğim, sucluluk telkini ana telkin görevini görüyor. Başlangıç olarak ego ve suclulugu dinlemeni öneririm. Ayrıca bu linke de göz atabilirsin. Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri Umarım hayatını istediğin yönde değiştirir ve geliştirirsin. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:19 PM. |