Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=42)
-   -   mrb eda ben (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=329200)

edaeraslan 15-04-2009 10:12 AM

mrb eda ben

sıkıntılı bir dönem geçiriyorum negatif düşünmemeye çalışsamda pozitifde düşünemiyorum bir boşluk ve anlamsızlık içindeyim birileri bana yardımcı olsun lütfen

aysegul_tirtil 15-04-2009 10:20 AM

Cevap: mrb eda ben

Edacım hoşgeldin aramıza ne iyi ettinde geldin umarım telkinleri düzenli ve önerilen şekilde dinlemeye başlamışsındır bu büyük bir adım çünkü.ayrıca negatif düşünceden kaçman onu güçlendirir onu oldugu gibi kabul et ve geçmesine izin ver.sitede gezinirken birçok konuda faydalı yazılar bulacaksın mesala zero limit'ten başlayabilirsin.mutlu paylaşımlarını bekliyoruz.

sevgiler

eylul0676 15-04-2009 10:26 AM

mrb arkadaşlar bu telkinleri ben cd ye aktarsam subliminal mesajlar kaybolurmu bana cevap verirseniz sevinirim

Vodoo 15-04-2009 10:31 AM

Hoşgeldin sevgili Eda doğru yer ve doğru insanlar arasında olmakla değişimine başlamıssın hayırlı olsun.
Bildiğin herşeyi şimdilik bir kenara bırakmanı tavsiye ederim.Sevgili Ayşegül'ün dediği gibi zero limit anahtar olacaktır tabi sucluluk ve ego güçlendirici telkinlerin listende hemen yer alması kaydıyla.Sitede dolaştıkça sana yardımcı olacak konularda karşına mutlaka çıkacaktır.Benim kilit noktam gözümü açar açmaz şükür etmek.Aldığım her nefese,vücudumun tüm organlarının sağlam oluşuna tek tek şükrederek güne başlıyorum ve bunu yapmama burdaki dostlarım sebep oldu.Geri dönüşümü ise muhteşem tüm samimiyetimle söylediğime inan.Güzel haberlerini kısa sürede alacağımıza inanıyorum HOŞGELDİN....

edaeraslan 15-04-2009 10:37 AM

tşk ederim mantğını kavradığım şeyleri yardımınızla pratiğe dökebileceğime inanıyorum zero limitle baslıyorum

eylul0676 15-04-2009 11:24 AM

arkadaşlar zero limit nedir

eylul0676 15-04-2009 11:28 AM

zihinsel duygusal ve fiziksel beden üçü birden nasıl aktive edilir bilen varsa bana yazsın arkadaşlar şimdiden çok teşekkür ederim

peacemaker 16-04-2009 10:29 AM

eylül mp3leri cd ye atarsan kaybolmaz telkinler.Zero limit forumda bulunan bir konu ve aynı zamanda benim de henüz okuyamadığım bir kitapy789 Konularda biraz dolaş ve oku bakalım.Sorunun cevabı muhakkak vardır.

peacemaker 16-04-2009 10:33 AM

eda hoşgeldin aramıza. Burada olman güzel ve önemli bir adım.Forumla tanıştığımdan bu yana benim de hayatım değişti.Güzelliklerle dolmaya başladı.Güzel insanlar tanıdım ve bu yaşanılan güzelliklerin en güzeli.Ayşegülün de söylediği gibi telkinleri düzenli olarak dinle ve zamanla nelerin değiştiğini ve kendi gücünü görmeye başlayacaksın.Bu değişimin sana ve bütününe hayırlı olmasını diliyorum. Sevgiler...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:46 PM.