![]() |
üzgün üye slmlar ben ilk defa yorumda bulunuyorum.Aslında ilk başta bu siteye rastladığımda çok sevinmiştim.Yıllardır aradığım şeyi bulmuş gibi sevindim.Açıkcası ilk telkinleri dinlediğimde müthiş değişiklikler yaşadım.Olumda yönde.Ama 1 hafta sonra tekrar eski halime döndüm.Sürekli dinledim ama belli bi süre sonra etkisini yitirdi telkinler.Bu arada sorunum bıkkınlık,yorgunluk,hayattan zevk alamama gibi.SORUNLARLA BAŞEDİYORUM.Yani hiçbirini takmıyorum gerçekten ama bu beni düzeltmiyor yani duygularım değişmiyor yine.Beyni olumsuzluklardan silinmiş fakat şimdide hiçbişye hissedemeyen ne olumlu nede olumsuz bir insan oldum.Galiba bu benim karakter yapım deyip boşveriyorum artık.Bilmiyorum artık neyse herkese sevgiler |
Cevap: üzgün üye Bu Karekterinizin oluşmasında bir sebep muhakkak vardır o sebebi bulamazsanız düzelmeniz imkansız çünkü derdinizi bilmezseniz hangi ilacı kullanacağınızıda bilemezsiniz eğer hiçbir sebep bulamıyorsanız yok olduğundan değil bilinçiniz onu size unutturduğu içindir o yüzden bilinç altına ulaşmalısınız oraya ulaşmadıkça düzelemezsiniz |
Cevap: üzgün üye sevgili handan, anladığım kadarıyla dalgalanma yaşıyorsun canım.telkinler etkisini yitirdiği için değil, sadece bunca zamandır bilinçaltında kayıtlı bulunup, orada istediği şekilde hüküm süren olumsuz kalıpların, telkinlere tepki gösterip, 'heyy ben burdayımm...ben de varımm' demesi bu.:) baskın çıkmaya çalışıyor lar sadece.aynısını ben de yaşıyorum. ben çalışmalarıma, telkinlerin yanısıra sitedeki 'alternatif kişisel gelişim ' ve 'gizemli konular-bilinçaltının bilinmeyenleri' bölümlerindeki bazı çalışmalarıda ekledim bir süre önce.ki istemizde daha pek çok güzel çalışma var.ben şimdilik bunları ekledim. istersen sana uygun olanları çalışmalarına ekle. bana çok faydası oldu.umarım sana da olur:) dalgalanmalarını en kolay şekilde atlatmanı diliyorum.sevgi ve ışıkla kal... :) kiss3 |
Cevap: üzgün üye aramıza hoşgeldiniz...merhabalar...actionsmile telkinleri dinleme aşamasında duygusal iniş çıkışlar yaşanabilir...sizde bu etkileri yaşıyor olabilirsiniz...pes etmemenizi öneririm... sonuç almanız için biraz azim ve sabır lütfen...super bu arada bu dalgalanmaları yaşıyan sadece siz değilsiniz...bir çok üyemiz bu ve benzeri durumlarla karşılaşabiliyor...rt67 incelemeniz için bir kaç link veriyorum...güzel değişimlerinizi bekliyoruz...music45 sevgiler... Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri Üyelerin Değişim Günlükleri - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri |
Cevap: üzgün üye merhaba handann hoşgeldin yanımıza öyle sevgi dolu bir yerdesin ki, üzgün halinden eser kalmayacak 12389 güzel paylaşımlarını bekliyoruz sevgiler actionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:34 PM. |