![]() |
Yaklaşık iki aydır dinliyorum 956kArkadaşlar bu sinirlilik hali bir türlü gitmedi üzerimden. Ama ben de değişen en önemli şey hayatımda bazı şeylerin daha net olması. Ve hayattan ne istediğimi dfaha net bilmeye ve kendimi tanımaya başladım |
Cevap: Anamurdan selam ve sevgilerimle Hoşgeldiniz Anamur'dan rehgüzar. Suçluluk duyguları her zaman söylediğimiz gibi sırtımızda ki ağırlık gibidir.Bu yük birden kalktığında yaşamımız boyunca bastırdığımız kızgınlıklarımızı ifade ederiz.Tıpkı bir yayın salınımı gibi.Yay nasıl üzerinde ki baskı ortadan kalktığında salınır ve dengeye gelirse sizde de oyle olacaktır. |
Cevap: Anamurdan selam ve sevgilerimle Hoşgeldiniz rehgüzar. Keyifli değişimler dilerim... |
Cevap: Anamurdan selam ve sevgilerimle Sayın Keskin38 ve hayatım değişti, ilginize teşekkür ederim arkadaşlar... Telkinleri indirdim müzikleri de. hergün dinliyorum. İnşallah değişimleri hep birlikte gözlemleriz.. |
Cevap: Anamurdan selam ve sevgilerimle Rica ederim rehgüzar. Şahsen ben bütün üyelerin değişimlerini ilgiyle bekliyorum ve okuyorum. Senden de duymak dileğimle... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:21 PM. |