Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=42)
-   -   seLammmm:) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=251206)

cradlestone 03-04-2009 04:49 PM

seLammmm:)

mrb arkdşlr ben internette bazı sorunlarım için araştırma yaparken tesadüfefn(belki değil) burayı buldum o kadar çok şey varki oturup sabahlara kadar karıştırmak istiyorum en çok da alternatif olarak astral seyahate merak sardım inş bende bir gün bunu başarırım... neyse hafif dereceden depresyondayım:( kendine güven, utangaçlık, aşırı heyecan, sosyal fobi gibi sorunlarım var. bu sorunlarım son 2-3 yıldır çıkmaya başladı ondan önceki dönemlerim gayet güzeldi.Liseyi evden uzak bir yerde okudum, mecburiyetten evime geri döndüm.benim için hayırlı olcağını sanıyordum ama sorunlarım oldu 2 senedir okuduğum yeni okuluma bi türlü ısınamadım, içimde hep bir eksiklik vardı ailem de bende bu değişikliği farketmiş olucakki beni son 2 aydır psikolog ve psikiyatriste gösterdiler şimdi bu sorunlar için uğraşıyorum umarım bana yardımcı olursunuz. olursanız çooooookkkk sevinirim telkinli mp3leri indirdim dinleyeceğim. inşallah faydalı olur bu arada benimle 1 e bir ilgilenicek birini arıyorum bu konuda tecrübeli üyelerimizden yararlanmak istiyorum okuduğunuz için teşkkrlr:)

bu arada adım said''

pitircik 03-04-2009 05:34 PM

Cevap: seLammmm:)

İçimizde her daim var olan; ama unuttuğumuz o pasparlak ışığı,
bizlere yeniden keşfettirme yolları açan sevgi ve bilgi dolu siteye hoşgeldin sevgili Cradlestone...

keskin38 03-04-2009 05:44 PM

cradlestone Hoş geldin aramıza. İnan hepimiz yaşadığımız bazı sorunları yenmek için buradayız. Burda olmamız da tesadüf değil- senin de dediğin gibi- Allahın bir lütfu bana göre. Biran evvel senin de sorunlarınla yüzleşip, onları altetmen dileğimle.... Tecrübeli üyelerimiz hepimize destek oldukları gibi sana da destek olacaklardır hiç şüphen olmasın...

Ping Me 04-04-2009 04:31 AM

cradlestone hoşgeldin
şu mesajları okurken gözyaşlarıma hakim olamıyorum.bilmiyorum belki de benim eksikliğim uzun zaman içinde bulunduğum sosyal çevreden bi anda çıkıp ihtiyaç duyduğum aidiyet duygusunun mahrumluğunu duymam olduğu içindir.başkalarının da sorunları olduğunu görmek benim sorunlarımı çözmez belki ama en azından (klişe olucak ama :) sıkıntıları paylaşarak azaltıp sevinçleri de paylaşarak çoğaltmak adına..asla rastlantı değil.TAM ZAMANI..HOŞGELDİN..

ebru_li 04-04-2009 09:54 AM

cradlestone aradığın herşeyi burada bulabilirisin.araştırmacı olman ayrıca güzel hayat burası hayata hoşgeldin...

sanemce 05-04-2009 07:17 PM

merhabalar

mutlu paylaşımlar

blue jaloon 05-04-2009 07:41 PM

Alıntı:

cradlestone Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 338351)
mrb arkdşlr ben internette bazı sorunlarım için araştırma yaparken tesadüfefn(belki değil) burayı buldum o kadar çok şey varki oturup sabahlara kadar karıştırmak istiyorum en çok da alternatif olarak astral seyahate merak sardım inş bende bir gün bunu başarırım... neyse hafif dereceden depresyondayım:( kendine güven, utangaçlık, aşırı heyecan, sosyal fobi gibi sorunlarım var. bu sorunlarım son 2-3 yıldır çıkmaya başladı ondan önceki dönemlerim gayet güzeldi.Liseyi evden uzak bir yerde okudum, mecburiyetten evime geri döndüm.benim için hayırlı olcağını sanıyordum ama sorunlarım oldu 2 senedir okuduğum yeni okuluma bi türlü ısınamadım, içimde hep bir eksiklik vardı ailem de bende bu değişikliği farketmiş olucakki beni son 2 aydır psikolog ve psikiyatriste gösterdiler şimdi bu sorunlar için uğraşıyorum umarım bana yardımcı olursunuz. olursanız çooooookkkk sevinirim telkinli mp3leri indirdim dinleyeceğim. inşallah faydalı olur bu arada benimle 1 e bir ilgilenicek birini arıyorum bu konuda tecrübeli üyelerimizden yararlanmak istiyorum okuduğunuz için teşkkrlr:)

bu arada adım said''

saidcim hosgelmissin artik seni birakmayiz neyin varsa yaz birsürü tatli insan yardimci olmak icin can aticaktir sende zamanla görürsün daha duruyomusun:)

ECEM18 05-04-2009 08:16 PM

vien1aramıza hoşgeldiniz vien1

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:42 PM.