![]() |
Eskidim Bile!.. :) bugün bu siteyi ve site üyelerini sevdiğime karar verdim, tanışalım mı artık? y789 bana Mine diyebilirsiniz, çoğunlukla böyle derler..44a 8-9 ay önce istanbuldan izmire taşındım..(tayin sebebiyle) anasınıfı öğretmeniyim.. k8908 32 yaşındayım..ağla2 aslan gibi bir burcum var maaşallah..krzm67 maalesef karmakarışık ama artık düzene oturtmaya çalıştığım bir hayatım var.. iki tane meleğim var; biri kız, diğeri erkek...(biri ağrı biri istanbul doğumlu) siteye rastlamama sebep; aşırı özgüvensiz, ve yoooğuuunnn suçluluk duyguları olan bir vatandaş olmam sanırım... y789 şimdilik bu kadarcık..sorusu olan var mı ? dl67 |
Cevap: Eskidim Bile!.. :) Biraz geç kalmadın mı y789 Hoşgeldin canım sevincli |
Cevap: Eskidim Bile!.. :) hiiii ne kadar samimisiniz, çok teşekkür ederim..hoş buldum...ttli3 |
Cevap: Eskidim Bile!.. :) nereye yazacağımı bilemedim, ama yazmadan da duramam! sevincli ben çoookkk mutluyum! böyle bir garip, kabına sığmayan ama sebep de bulunamayan delice bir mutluluk işte..nereden geldi anlamadım ama yatıya da kalsa çok sevinirim... sebepsiz dedim ya, aslında tam tersi için,yani benim yine eskisi gibi kendimi 'en dipte' hissetmem için milyorlarca onyüzlerce sebebim var...(matematikle aram iyi değil, idare edin :p ) ara ara gelirler bana böyle..(keçiler canım) durup dururken musmutlu hissederim, işte o zamanlar çok korkarım çünkü ya koca bir bunalımın eşiğindeyimdir, ya da kader yine başıma çorap örmektedir.. lütfen bu sefer olmasın...hem delirmeyeyim, hem mutlu kalayım..lütfen bu sefer sürsün biraz...yoruldum... |
hoşgeldin canım.. sevgili minecim.. http://i56.photobucket.com/albums/g1...GS/Welcome.gif merhabalar yanımıza hoşgeldin.. canım benim öncelikle kendini yakaladıkça aklına gelen düşüncelerini ve düşüncelerine bakış açını değiştir.. niye çok gülünce insanın başına bir şey gelsin ki.. sevincli mutluluk bir seçimdir tatlım.. sen mutluluğu yaşamına ne kadar kabul edersen mutluluk yaşamında o kadar var olur.. sevdiğin her şey yaşamına mutluluk getirir.. iki tane güzel meleğinden bahsetmişsin.. her ikisine de sağlıklı mutlu huzurlu harika bir ömür dilerim.. iki meleğin ve anaokulundaki diğer meleklerin sana mutluluğu sonsuz bir şekilde yansıyacak harika kaynaklar.. "şimdi ve burada yaşamımı en güzel şekilde sevdiklerimle birlikte mutlu ve huzurlu birşekilde yaşamayı seçiyorum.. ve hayatın bana sunduğu tüm güzellikleri sevgi ile kabul ediyorum.. " zihnini bir tarla olarak düşün.. yaşamında tarladan topladığın ürün.. düşüncelerin ise tarlaya ektiğin tohum.. bu gün buraya yazdığın "çok güldüm başıma bir şey mi gelecek" lafının üzerine yarın yaşamında neyin olmasını bekliyorsun ki canım benim.. yaşam seni sürekli haklı çıkarmak için destekler.. neyi düşünürsen onu yaşarsın.. gerçekten mutlu ve başarılı insanlar olanakları kendilerine göre şekillendirebileceğinin farkında olanlardır.. yaşama sevinci şu anda sahip olduklarınla.. şu anki olanakalarınla yapabildiklerinin en iyisini en güzelini kendin için yapmaktır.. elindeki tüm güzelliklerinin katlanarak kolaylılla çoğalmasını dilerim.. sevgiler.. actionsmile |
Cevap: Eskidim Bile!.. :) çok teşekkür ederim sayın shamanic. ağlattınız beni...birinin benim için koca bir sayfa cümle kurması ne kadar güzel! minnettarım, sağolun.. ve mutlaka sözlerinizi herdaim aklımda tutacağım... |
Cevap: Eskidim Bile!.. :) merhabalar ne iyi ettiniz geldiniz mutlu paylaşımlar y789 |
Cevap: Eskidim Bile!.. :) Alıntı:
|
Cevap: Eskidim Bile!.. :) selam mine buldum seni |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:35 PM. |