![]() |
merhabalar merhabalar çok sevdiğim shaminic arkadaşımın tavsiyesi üzerine üye oldum. Site çok güzel . Hep güzel şeyleri paylaşmak dileğiyle |
Ynt: merhabalar Alıntı:
|
Ynt: merhabalar sevincli canım benim kimler gelmiş kimler gelmiş... ttli3 hoş geldin sefalar getirdin... ark5 biraz daha gelmesen biz sana gelcektik bi kahve içmeye de utandık yaklaşık 10000 kişi kadarız diye... hoş geldin canım tekrar... burası bağımlılık yapar dikkat et kendine.. blissy |
Siteye üye olanlara 50 tkl veriliyor otomatik olarak. 10 tkl sini bana gondermis saolsun... blissy Bende bu davranisiniza karsilik size 5000 tkl gonderiyorum... Altta kalmak olmaz hih33 |
Ynt: merhabalar nazik mi politik mi anlamadım ama ... y789 yüreği çok zengindir... kiss3 sevgi doludur... ark5 bu işten karlı çıkan benim olmam lazımdı ama neyse... ark5 ben sanal piyangodan kazanırım... girlhaha |
Ynt: merhabalar madness hoşgeldin aramıza...duyduğuma göre de gelir gelmez herkeze para dağıtmışsın 956k maaşallah maaşallah...çok cömertsin..bizi kendine hemende alıştırdın canımmm...banada gönderdin mi bilmiyorum..ben bilsem sana gönderirdim..şimdi sende hiç kalmamıştır..ihtiyacın olursa benden isteyebilirsin..hiç çekinme..ben nasılsa ne işe yararlar anlamadım...anlayanlar kullanırsa işe yarar hiç değilse... tekrar hoşgeldinn...güzel katılımlarını bekliyoruz.. t678 |
|
Puanlarin ne işe yaradiği iler ki günlerde anlaşilacak sürprizleri bekleyin.... coffe2 |
Ynt: merhabalar Sıcak ilginiz beni çok sevindirdi arkadaşlar. Teşekkür ederim |
Ynt: merhabalar hoşgeldin madness shamanic gibi seninde güzel paylaşımlarını bekliyoruz s456 s456 |
Ynt: merhabalar madnesim hoşgeldin balım..cömertlğin için teşekkürler..birde ben bilsem paralar nasıl harcanıyor..harcayıp harcayıp..çok zenginim..verdiğim katlanarak bana geri geliyor diye olumlama yapıcam, ama yeniliklerin sırrına eremedik henüz..daha doğrusu vakit kalmadı..neyse öğreniriz..önümüzdeki günlerde..aramızda olan ve katılan herkese saygılı sevgiler..( ben şimdi oğluma bakmak istediğim bir kız çocuğu için gizli istihbarat yapıcam akşama görüşürüz... kiss3 |
Ynt: merhabalar hoşgeldiin madness kiss3 |
Ynt: merhabalar hoşgeldin madness..shamanic gene tilsimli birşey yapmiş.. sevgilerimle |
Ynt: merhabalar slm madness hoşgeldin clapping |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:24 PM. |