Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=42)
-   -   merhabalar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=2406)

river 07-11-2007 04:56 PM

merhabalar

merhaba arkadaşlar kişisel gelişim cdleri ararken buldum siteyi benim için çok faydalı olacağını siteyi iyice araştırdıktan ve nette bu tarz konularla ilgili çok araştırma yaptıktan sonra anladım. Aslında 3 günden beridir dinliyorum mp3 telkinlerini bugün üye olma fırsatını yakaladım.mükemmel bir site burası daha 3.günde gelişmler gördüm kendimde devam edeceğim artık müdavini oldum buranın.

shamanic 07-11-2007 05:03 PM

Ynt: merhabalar

selam river actionsmile....
alk78 gelişime açık olduğun için ve kısa sürede güzel etkiler yaşadığın için kutlarım seni...

atakan bey in sayesinde sitemiz her geçen an daha da mükemmmel oluyor... 25889
sizler gibi değerli katılımcılarımızlada mükemmelliğimiz bütünkük kazanıyor... ttli3

sevgiler..

hayatimdegisti 07-11-2007 05:16 PM

Alıntı:

river Nickli Üyeden Alıntı
merhaba arkadaşlar kişisel gelişim cdleri ararken buldum siteyi benim için çok faydalı olacağını siteyi iyice araştırdıktan ve nette bu tarz konularla ilgili çok araştırma yaptıktan sonra anladım. Aslında 3 günden beridir dinliyorum mp3 telkinlerini bugün üye olma fırsatını yakaladım.mükemmel bir site burası daha 3.günde gelişmler gördüm kendimde devam edeceğim artık müdavini oldum buranın.

Hoşgeldin River hismiley
Üyelerimizin bir çoğu tesadüfen başka şeyler ararken buraya ulaşmışlar.Kişisel gelişim cd lerine ilgiliyseniz burada aradığınızı fazlası ile bulacaksınız.

river 07-11-2007 05:23 PM

Alıntı:

shamanic Nickli Üyeden Alıntı
selam river actionsmile....
alk78 gelişime açık olduğun için ve kısa sürede güzel etkiler yaşadığın için kutlarım seni...

atakan bey in sayesinde sitemiz her geçen an daha da mükemmmel oluyor... 25889
sizler gibi değerli katılımcılarımızlada mükemmelliğimiz bütünkük kazanıyor... ttli3

sevgiler..

teşekkür ederim güzel sözleriniz için burayı sevdim gerçektende sizde sevgiyle kalın...

river 07-11-2007 05:28 PM

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Hoşgeldin River hismiley
Üyelerimizin bir çoğu tesadüfen başka şeyler ararken buraya ulaşmışlar.Kişisel gelişim cd lerine ilgiliyseniz burada aradığınızı fazlası ile bulacaksınız.

burada fazlası var katılıyorum insan araştırınca neler çıkıyor kişisel cdlerinizden yaralanmayı düşünüyorum zaten böyle bir site kurduğunuz için size teşekkür ederim.

hayalayaz 07-11-2007 11:18 PM

river hoşgeldin..

jaunty 07-11-2007 11:58 PM

hoşgeldin river ne güzel nick..
coşkuyla akmani dilerim kiss3

eylo 08-11-2007 11:49 AM

hoşgeldin river aradığın tüm güzellikleri bulabileceğin bir yerdesin

river 08-11-2007 02:10 PM

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar hoşbuldum ttli3

25emel 08-11-2007 07:06 PM

Alıntı:

sapkal89 sapkal89

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:52 AM.