![]() |
ben saime selam aslında şubattan beri siteyi takip ediyorum. yeni mesaj yazmaya başladım diyelim. herkese merhaba.plastik ve rekonstrüktif cerrahi uzmanıyım.bir ay oldu uzman olalı |
Ynt: ben saime meslektaş olduumuzu ben açıklayayım en iyisi tekrardan hoşgeldin saime ben stj.op.dr mert kendini daha fazla tanıt beklioruz senle tanışmayı |
Ynt: ben saime HOŞGELDİN SAİME... kiss3 GERÇİ SEN BENDEN ÇOK ÖNCE BURADAYMIŞSIN AMA NEYSE smil56 PAYLAŞIMLARINI BEKLİYORUZ.. |
Ynt: ben saime merhaba hülya |
Ynt: ben saime saimeciğim merhaba arkadaşlar biz saime ile tanıştık ve çok güzel vakit geçirdik, yazmaya karar vermeside ayrıca çok sevindirici, kendisi tıbbi terimi kullanarak mesleğini yazmış ama ben halk dilinde olanıda yazayım..saime çiçeği burnunda hoş bir estetik cerrah..gözleri çok güzel, kocaman kocaman, berrak ve net bakışları var..gülümsemesi sıcacık, çocuk çekingenliğinde,ama yüreği geniş kardeşim, hani mangal yürekli derler ya..dürüstlükten yana geliştirdiği bir kişiliği var,kendi avantajları söz konusu olduğunda bile başkasının haklarını gaspetmeden yaşamaktan yana kullanıyor tercihlerini..benden bu kadar..eski üyemiz, yeni arkadaşımızı daha fazla tanımayı sizlere bırakıyorum.. |
Ynt: ben saime saol hayal ablacım çok incesin |
Ynt: ben saime Hoşgeldin Saime thumbsanim |
Ynt: ben saime sitemizin doktor sayısı artıyor 8977 |
Ynt: ben saime Günaydın Psiko ne mutlu bize. alk78 |
Ynt: ben saime merhaba saime ben sultan,estetik cerrah olduğunu duydum bende mesleğim gereği sağlık sektöründe ve uzun yıllardır doktorlarla çalışıyorum,estetisyen olarak.ama senin işin çok zor mesleğinde başarılar dilerim aramıza hoş geldin ark5 ark5 ark5 ark5 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:25 PM. |