![]() |
bende geldim... herkese merhaba bende geldim hatta iyiki gelmişim cat3500 uy897 |
Ynt: bende geldim... Baş tacısın sen Ceren. Hoşgeldinn. Ne iyi ettinde geldin... Türkiyede yanlız olmadığını bilmek mutlu ediyor insanı :) İçsel yolcuğunda başarılar diliyorum... |
Ynt: bende geldim... hoşbuldum tam da ihtiyacım olan zamanda ilaç gibi oldu bu siteyi keşfetmem haklısın yalnız olmadığını bilmek bile insanın moralini bi nebze de olsa düzeltiyor f678h |
Ynt: bende geldim... Biraz da coşalım dimi ama happy6 Alnımızda bilgilerden bir çelenk, HUZURA doğru can atan Türk genciyiz. Yer yüzünde yoktur, olmaz BİZE denk; Hep Cesurdur soyumuz. Şanlı benliğimmm, her bucağın şanla dolsun; Benliğim seni yüceltmeye antlar olsun. Candan açtık cehle karşı bir savaş, Ey bu yolda ant içen genç arkadaş! Öğren, öğret hakkı halka, gürle coş; Durma durma koş. Şanlı Benliğimm, her bucağın şanla dolsun; Benliğim seni yüceltmeye antlar olsun. |
Ynt: bende geldim... blissy blissy hoşgeldin ceren ben sitemizin cat56 sevincli |
Ynt: bende geldim... hos geldin ceren.umarim burda aradigini bulursun. Ben geldim aradigimi buldum seyrettim simdi huzurluyum. |
Ynt: bende geldim... ilginize teşekkür ederim bende aradığımı buldum sanırım site harika derty |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:07 PM. |