![]() |
o (ben) şimdi asker selam arkadaşlar yaklaşık bir aydır sizlerle yazışamıyorum. askerdeydim de üzerinize afiyet.şimdi asteğmen olarak muşa geldim.sizleri ve sohbetlerinizi özlemedim dersem yalan olur. bu arada atakan bey telkinleri yeniden dinlemeye başlayacağım acaba en baştan mı başlasam acep.öpüyorum herkezi.şimdilik hoşçakalın. |
Ynt: o (ben) şimdi asker Alıntı:
Size hayirli teskereler diliyorum... Baştan başlamanıza gerek yoktur.Dilediğiniz şekilde listenizi oluşturabilirsiniz.. 956k |
Ynt: o (ben) şimdi asker ya atakan bey, sizin şu her sorulan soruya cevap verme yeteneğinize bayılıyorum. bizlerle bu kadar içten ve sıkılmadan ilgilendiğiniz için sonsuz teşekkürler. kiss3 |
Ynt: o (ben) şimdi asker tuğhan hayırlı tezkereler çocuğum..muş'ha.... neyse ben konuşmuyayım en iyisi..bi şekilde birileride oralarda görev yapacak..( üzerine afiyet benim oğlumda erzurumda yapmıştı) allah anacığınla babacığına sabırlar versin..benim kıt kanaat olan aklım hepten gidiyordu az kalsın..allahtan çabuk döndü..ayyyy ben konuştukça batıyorum en iyisi sana hayırlı tezkere alabilmen ve günlerin nasıl geçtiğini anlamaman için dua etmek..dualarım seninle her daim..saygılar |
Ynt: o (ben) şimdi asker hayirli teskereler smiliyface |
Ynt: o (ben) şimdi asker teşekkürler elif. sapkal89 |
Ynt: o (ben) şimdi asker teşekkürler hayalaz,burası aslında çok soğuk bir yer ;ama sonuçta istesem de istemesem de bir senemi burada geçireceğim. bu yüzden olumlu olmaya ve güzel taraflarını görmeye çalışıyorum.aslında bir sürü güzel tarafı da yok değil. burada da her yerde olduğu gibi mutluluk olduğuna inanıyorum. duaların için çoooook sağol.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. |
Ynt: o (ben) şimdi asker tuğhan merhaba, ben de cumartesi günü kardeşimin yemin törenine gittim, ah onu öyle uzaktan görüp bir ağladım ki sorma... havrucuğum pek mutsuz gözüküyordu, ama tabi onlara tembih etmişler sakın gülmeyin diye törendeyken... ben de tabi tutamadım kendimi.. taaa ki kerdeşciğim törenden sonra gelene kadar... çok rahatım abla dedi, Kütahyada havacıydı... ilk 2 gün çok korkmuş, titremeler geçirmiş acile kaldırmışlar... sonra silah ve nöbetten men vermişler... 2. şokuda diyarbakıra gideceğini duyunca yaşadık... ama öğrendik ki havacılar için diyarbakır çok iyiymiş rahatmış... neyseeee, Allah hepinize kolaylıklar versin... ilk defa askerlerin içine gittim, oraları gördüm.. ve hayran oldum düzenlerine, canayakınlıklarına, konutanların tatlılığına... |
Ynt: o (ben) şimdi asker sevgili izumi üzülme kardeşin askeriyenin en rahat birliğinde görev yapıyor bu yüzden sizler ve o çok şanslısınız. çok rahat ve zevkli bir askerlik geçirecek bundan emin olabilirsiniz. askerlik zor zanaat valla. ama her türk erkeğinin yapması gerek bence. çünkü orada toplum içinde nasıl yaşanması gerektiğini öğreniyorsun. bütün öğrenim yaşantım boyunca kazanamadığım bazı davranışları orda kazandım diye bilirim. (yatağımı toplamak ve çarşafı jilet gibi katlamak gibi) mükemmel bir düzen ve disiplin var. şimdiden kardeşine hayırlı teskereler diliyorum Allah kavuştursun. 96 kiss3 |
Ynt: o (ben) şimdi asker teşekkürler tuğhan, dün telefon geldi kardeşimden, samsun zormuş biraz ama oradan diyarbakıra gidince rahat edecek dediğin gibi... wave |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:35 PM. |