Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=42)
-   -   izmirden slmlarrr - ikinci hayatımı sizlerle yaşamaya geldimm (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=2088)

BHTYR_VFR 31-08-2007 01:54 AM

izmirden slmlarrr - ikinci hayatımı sizlerle yaşamaya geldimm

ikinci hayatımı sizlerle yaşamaya geldimm, actionsmile yanlış anlaşılmasın kaza yaptım ve ikinci şansımı kullanıyorum, ewde zaman geçirmek için sanalda surf yaparken karsıma çıkan bu forum/portal çok hoşuma gitti thumbsanim

her nekadar rock dinlesemde neyin büyülü sesine de aşığım, hele telkinleri okuyunca beynimde şimşekler çaktı, vallah ben bunu daha önce düşünmüştüm fakat hojam benden önce düşünceyi gercekleştirmişş hih33 utananadam

birkaç gündür forumunuzda geziniyorum epeyce yazı okudum, paylasımlar guzel olmuş, elimden geldiğince paylaşımlarda bulunmaya calışacagım sung66

hele gezilere bi katılayım, elimde foto makinamla kareleri yakalayıp foruma taşıyacam ki, gelmeyenler neler kacırdıklarını görsunler bakalım . clapping eglenmesinide bilen kişilerle eglenmenin keyfine doyum olmaz

dost78 31-08-2007 09:24 AM

Ynt: izmirden slmlarrr - ikinci hayatımı sizlerle yaşamaya geldimm

Alıntı:

BHTYR_VFR Nickli Üyeden Alıntı
ikinci hayatımı sizlerle yaşamaya geldimm, actionsmile yanlış anlaşılmasın kaza yaptım ve ikinci şansımı kullanıyorum, ewde zaman geçirmek için sanalda surf yaparken karsıma çıkan bu forum/portal çok hoşuma gitti thumbsanim

her nekadar rock dinlesemde neyin büyülü sesine de aşığım, hele telkinleri okuyunca beynimde şimşekler çaktı, vallah ben bunu daha önce düşünmüştüm fakat hojam benden önce düşünceyi gercekleştirmişş hih33 utananadam

birkaç gündür forumunuzda geziniyorum epeyce yazı okudum, paylasımlar guzel olmuş, elimden geldiğince paylaşımlarda bulunmaya calışacagım sung66

hele gezilere bi katılayım, elimde foto makinamla kareleri yakalayıp foruma taşıyacam ki, gelmeyenler neler kacırdıklarını görsunler bakalım . clapping eglenmesinide bilen kişilerle eglenmenin keyfine doyum olmaz

Ney sesini bende çok seviyorum,hatta bir Ney aldım fakat üflemesini henüz tam öğrenemedim

Fotoğraf çekmek gerçekten çok güzel bir hobi,hayatındaki ve çevrendeki güzelliklerin daha başka bir farkına varıyorsun,fotoğraf gözüyle etrafına baktığında kaçırdığın ayrıntıları yakalıyorsun,ben amatör olarak fotoğraf çekiyorum,abim bu konuda profesyonel ondan çok şey öğreniyorum,abim ressamlıktan geldiği için ve bir TV kanalında çalıştığı için bu konuda çok daha iyi

Yeni aldığım mp3 playerimle gezerken new age ve ney telkin dinlemekte ayrı bir keyif

pakguc 31-08-2007 10:20 AM

hoşgeldin Bahtiyar,

paylaşımlarını bekliyoruz wave

BHTYR_VFR 31-08-2007 04:56 PM

dost78 , izumi ; tşkr ederim. sapkal89

25emel 31-08-2007 06:13 PM

vayy bahtiyarrr!!! sevincli hoşgeldin aramıza bakalım sen neler paylaşıcaksın bizimle merakla bekliyor olacagım 44

asevgican 31-08-2007 08:50 PM

hoşgeldin...

cnb 03-09-2007 03:05 PM

aramıza hoşgeldiiiiiin s456 s456 s456
smiliyface smiliyface

BHTYR_VFR 03-09-2007 06:25 PM

25emel hoşbuldumm, elimden geldiğimce katılımcı olucam

ayse sana da slm, hoşbuldumm

cnb çok enerjik bi hoşgeldin aldımm, böyle krallar gibi karşılanacagımı bilmiyordum, çok şımardım yafff wave

cnb 04-09-2007 08:23 AM

y789 y789 y789

csk 04-09-2007 08:32 AM

hoşgeldiniz. paylaşımlarınızı, fotoğraflarınızı sabırsızlıkla bekliyoruz.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:51 AM.