![]() |
merhaba merhabalar 10 gündür siteye üyeyim sadece dolaşıyorum ve tabii ki telkinleri dinliyorum ve nasılsa ciddi olarak inanıyorum o değişimi yaşayacağıma.. ama açıkçası bu kadar zamandır bir değişiklik olmaması beni umutsuzluğa itmeye başladı..forumdaki paylaşımları okumak keyif veriyor ben de aranıza katılmak istedim.. |
Ynt: merhaba Alıntı:
|
Ynt: merhaba Alıntı:
|
Ynt: merhaba hoş geldin berilsu ben cat56 |
Ynt: merhaba Hoşgeldin Berilsu Bende 10 gün sonra etkisini gördüm. sakın vazgeçme |
Ynt: merhaba Hoşgeldin Berilsu s456 |
Ynt: merhaba Berilsu hoşgeldin kendin i kasma birşey bekleme beklentiye girmen sende kayıplara neden olur akışa bırak |
Ynt: merhaba berilsu hoşgeldin bu sitenin sırrını sölim mi? SABIR SABIR SABIR bikere karar vermişsin hayatını değiştireceğine sabret sonrasında ise blissy uy897 gulensmiley k8908 kiss3 |
Ynt: merhaba hoşgeldin berilsu b456 benim bir arkadaşım da ilk haftalarda etkisini göremedi çünkü aşırı beklenti içerisindeydi sadece telkinleri dinleyerek 3 günde tüm hayatının değişeceğine inandırmıştı kendini ama ilk hafta değişim göremediğini söyleyip bıraktı.bunun nedeni de bence çok büyük değişimleri ilk etapta beklediği için belki de içinde değişmeye başlayan küçük noktaların farkına varamamış olmasıydı.sakın pes etme,eminim uzun vadede hayatındaki değişiklikleri herkes fark edicektir. smiliyface |
Ynt: merhaba Hoşgeldin arkadaşım, sapkal89 ben de ilk başlarda çok etkisini görmemiştim ama şimdi herşey çok farklı, tavsiyem, her fırsatta telkinleri dinlemeye çalış ama telkinlere odaklanmadan başka işlerle meşgul olurken etkisi daha fazla oluyor, en azından bende öyle oldu. Ayrıca içsel konuşmaların da olumlu olmalı, "kendimi seviyorum, hayatım değişiyor, her an değişiyorum gibi" düşünceler hep kafanda olsun. sevgiler art56art56 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:42 PM. |