![]() |
herkeze merhaba şimdi kayıt oldum bende umuyorum güzel seyler ögrenicem... |
Ynt: herkeze merhaba aramıza hoşgeldin Ezgi wave |
Ynt: herkeze merhaba hoşgeldiniz. paylaşımda bulunarak pek çok konuda faydalanabileceğiniz ve fayda sağlayabiceğiniz bir yerdesiniz. paylaşımlarınızı bekliyoruz. |
Ynt: herkeze merhaba Hoşgeldin ezgi, paylaşımlarını bekliyoruz smiliyface smiliyface smiliyface |
Ynt: herkeze merhaba ezgiciğim hoşgeldin |
Ynt: herkeze merhaba Hoşgeldin Ezgi smiliyface |
Ynt: herkeze merhaba Merhaba umarım yazın sadece hoşgeldinle kalmaz paylaşımlarınıda bekleriz 44 |
Ynt: herkeze merhaba ezgi hoşgeldin canım |
Ynt: herkeze merhaba hoşgeldin ezgi ben sitemizin cat56 |
Ynt: herkeze merhaba hosgeldin ezgi actionsmile |
Ynt: herkeze merhaba ilginiz için tesekür ederim arkadaslar..aslında siteye ben nasıl faydalı olucagımı bilmiyorum daha cok burdan ögreniceklerim var ... |
Ynt: herkeze merhaba Ben de bi hoşgeldin diyeyim bari... 44 |
Ynt: herkeze merhaba hoşgeldin bende ezgi adaşız yani 98569 |
Ynt: aklıma bir fıkra geldi Akıl hastanesinden iki deliyi salıvereceklermiş. Doktorlar kendi aralarında "Şunlara son bir test yapalım da görelim akılları başlarına gelmiş mi" demişler. Bunun üzerine iki deliyi bir masa basına çağırmışlar. Masanın üzerine bir kavanoz dolusu siyah zeytin, bir kavanoz dolusu da canlı hamamböceği dökmüşler ve "Buyrun beyler, yiyiniz." demişler.Delilerden bir tanesi hemen zeytinlere saldırmış, ötekisi araya girmiş, "Önce kaçanları yiyelim, öbürleri nasıl olsa duruyor derty blook kiss3 |
Ynt: herkeze merhaba y789 |
Ynt: herkeze merhaba khkh56 khkh56 khkh56 |
Ynt: herkeze merhaba hadi bir tane fıkra da ben anlatayım Baba, ortaokul üçüncü sınıfa giden oğlunun elinde karneyle salona girdiğini görür. "Allah allah, dönem ne çabuk bitmiş..." diye düşünür ve oğluna seslenir: -"Getir bakayım şu karneyi!" -"Al baba..." Adam karneye bir bakar ki, beden eğitimi ve resim dışındaki tüm dersler zayıf. -"Bir dediğini iki etmiyoruz, bilgisayar dedin, bilgisayar aldık, ingilizce kursu dedin ingilizce kursuna gönderdik, gitar kursu, müzik aletleri, ne istersen yapıyoruz. Kız arkadaş uğruna harcadığın çiçek parasının haddi hesabı yok. Ne bu notların hali, rezil şey!" -"Baba... O benim karnem değil ki, senin kitaplarını karıştırıyordum, birinin arasında karnelerinden birini bulmuştum..." y789 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:16 PM. |