![]() |
Ynt: Geldim,bakıyorum ve bakalım duyabilecekmiyim.. Yorum için teşekkür ederim..ama ben şu mantıkla bakıyorum...Yeter isminde bir bayan yada İmdat isminde bir adam düşünün..söylediğiiz mantığa göre her gün isyan ediyorlardır...Hayatınız da hep güzel olan şeyler zor elde ettiğiniz şeylerdir.Bu herşey olabilir..iş,aşk,bir yetim için aile,v.s...bu siteye üye olurkende bu gibi bir düşünce geçiyor du aklımdan.Bu nedenle nick'mi "zor" diye adlandırdım.Yani zor=güzel...Zor=kaybetmek istemediğin olgu..yine başa dönersem benim aklıma gelenler bu güzel olgular..Sonuç olarak nick'im bana negatif değil tam tersine pozitif duygular veriyor..Bir psikolog değilim tabi ki ama sanırım buna zıtlık psikolojiside deniyordu.. |
Ynt: Geldim,bakıyorum ve bakalım duyabilecekmiyim.. Hoş geldin zor arkadaşım..O zor gördüklerini bu sitede umarım aşacaksın ve o gün nickini kolaya çevireceksin.. |
Ynt: Geldim,bakıyorum ve bakalım duyabilecekmiyim.. bende psikolog değilim..ama biraz bilinçaltının işleyişiyle ilgili okumuşluğum var,kendime faydam olsun diye..bence her şey daha kolay olabilir..bilmem insanların isimlerinin enerjisiyle paralel hayatları olduğunu duydunmu?yeterler...imdatlar..dursunlar...kalsınla r..falan...allahtan ben doğduğumda annemle babam biri 18-- diğeri 19 yaşındaymış...yani henüz hayattan bezmedikleri bir zamanda doğmuşum..ismimide yeter falan koymamışlar..yoksa 18 yaşıma girdiğim gün değiştirirdim..neyse dilediğin her şayin kolayca ayağına gelmesini dilerim...sen hele biraz daha eyleş aramızda...her şeyin ne kadar kolay olduğunu göreceksin..saygılı sevgiler.. |
Ynt: Geldim,bakıyorum ve bakalım duyabilecekmiyim.. Hosgeldin Zorcum, evet bu sitede bir gariplik var, herkes birbirini seviyor , senide severiz cok yakinda sende bizi thumbsanim hismiley |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:22 PM. |