Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=42)
-   -   merhaba. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=1639)

ugurcan 17-07-2007 08:37 PM

merhaba.

merhaba arkadaşlar.. aranıza yeni katılmakla birlikte sizleri şimdi selamlıyorum . neden beklediğime gelince.... biraz izlemek istedim . Atakan ve Burcu Gelengen arkadaşlarımızla tanışma keyfine eriştim . insan böyle guruptan birileriyle tanışınca bir merhaba demeden edemiyor.. sohbete herzaman katılmasamda zaman zaman iştirak edebilirim . sanıyorum bir aloışma süreci yaşıycam. güzel sohbetler edeceğimizi düşünüyor ve umuyorum. ayrıca umarım sizlerde benim arkadaşlığımdan hoşlanırsınız. hepinizi sevgiyle kucaklıyorum .. selamlar.

fato09 17-07-2007 08:40 PM

Ynt: merhaba.

merhaba uğurcan aramıza hoşgeldin. birlikte harika sohbetler edeceğimize şüphen olmasınnn

pisimbat 17-07-2007 08:40 PM

hoş geldin uğurcan aramıza bence keyif duyacağın ve bir çok konuda paylaşımla yeni şeyler öğrene bileceğin çok hoş bir sitedesin keyfini sür bence
haaa ben kimmiyim dersen ben sitemizin kedisi 44

hayatimdegisti 17-07-2007 09:39 PM

Hoşgeldin Uğurcan bende yazmaya karar vermene çok sevindim... gulensmiley
Darisi sitemizi takip ettiği halde yazmayan diğer üyelerimize.... 12389

elif2 18-07-2007 12:22 AM

hosgeldin ugurcan smiliyface arada yazarim diyorsun ya,oyle olmuyor o kadar sicak insanlar ki bu sitedekiler bir bakiyorsun hergun yazar olmussun
umarim cabucak alisirsin,gorusmek uzere hismiley

YAZGÜLÜ_81 18-07-2007 12:26 AM

Hoşgeldin Uğurcan aramızdaymışsın zaten de yazmıyormuşsun yazmaya karar vermene ben de sevindim paylaşımlarını
bekliyoruz sevgiler s456 siirokul

ramtha333 18-07-2007 12:26 AM

Hoş geldin Uğur aramıza.

hayalayaz 18-07-2007 12:43 AM

ablacığım hoşgeldin..biraz ağırdan aldım hoşgelişleri..arkadaşlarımızın..sıcak yüreklerini görmen için..fazlada gecikmek istemedim..arkadaşlar uğurcan benim ablamdır..nicki bizim en sevdiğimiz varlıklar olan oğullarımızın isimleri...yazar benim ablam olacak cadı...öyle güzel şeyler yazarki...ben komplekse girer geberirim...fakat nedense yazdıklarını hep saklar kedi misali...inşallah burada kalemini özgür bırakırda zevkle okuruz yazdıklarını...ablacığım tekrar hoşgeldin deyip yazacaklarını hasretle bekliyorum..saygılı sevgilerimi sunuyorum..

ramtha333 18-07-2007 12:47 AM

Uğurcan ablamı yani şimdi bayan mı?

ugurcan 18-07-2007 12:35 PM

merhaba. hepinizi sevgiyle selamlıyorum tekrar.. doğrusu beni bu kadar güzel karşılamanıza gerçekten çok mutlu oldum.... bu kadar güzel yürekli insanın birarada olması çok hoş..bu bir tesadüf olmamalı. evet burada sohbetlerimiz esnasında öğrenebileceğim çok şey olduğunun farkındayım . ve tadını çıkarmaya kararmaya kararlıyım. hepinizin ilgisine sıcak karşılamasına çok teşekkür ederim . hiç yabancılık çekmiyeceğimden eminim . benim kendisi'de yüreği'de güzel kardeşim Hayal'in beni abartmasına kanmayın sakın ..kuzguna yavrusu anka görünür bilirsiniz.. hepinize sevgilerimi sunuyorum . görüşmek üzere. NOT: Nikimden benim bir bayan olduğum anlaşılmamış (doğal olarak) hayalin'de söylediği gibi nikim bizim çocuklarımızın adlarının birleşimi .. benim ismim Güliz. böylesi daha iyi oldu galiba . sevgiyle kalın .Güliz..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:13 PM.