![]() |
NE GELDİYSE BAŞIMA HEP MERAKTAN GELDİ... Ama iyiki merak edip bu konuyu araştırmışım..Gooleye yazmıştım...Karşıma tesadüf bu site çıktı...Umarım çok güzel paylaşımlala karşılacağım...Herkese selamlar..Bu siteyi yapan ve bizlerin hizmetine sunan arkadaşlara çok teşekkür ederim....İnanın çok büyük ...Böyle bir hizmet o insanın kendini nekadar aştığını ve insanlara yararlı olmaya kendini adadığını gösteriyor.. BİNLERCE MİLYONLARACA MİLYARLARCA ........... SONSUZ TEŞEKKÜRLER |
Ynt: NE GELDİYSE BAŞIMA HEP MERAKTAN GELDİ... Sitemize hoşgeldin actionsmile |
Ynt: NE GELDİYSE BAŞIMA HEP MERAKTAN GELDİ... TEŞEKKÜT EDERİM ELİF |
Ynt: NE GELDİYSE BAŞIMA HEP MERAKTAN GELDİ... Hoşgeldin imzamda yazıyor tesadüf diye birşey yok 44 |
Ynt: NE GELDİYSE BAŞIMA HEP MERAKTAN GELDİ... HAKLISINIZ HAYATTA HİÇBİR ŞEY RASTLANTI DEĞİLDİR..BENİ BU SİTEYE YÖNLENDİREN BİR ÇEKİM GÜCÜ VARMIŞ DEMEKKİ O YÜZDEN BURDAYIM..BÖYLE İNANMALIYIM..BÖYLESİ DAHA GÜZEL OLACAK... |
Ynt: NE GELDİYSE BAŞIMA HEP MERAKTAN GELDİ... O an neye ihtiyacınız varsa onu alırsınız sevgiler |
Ynt: NE GELDİYSE BAŞIMA HEP MERAKTAN GELDİ... İsteyip te alamadıklarıma ne diyeceksin dost.Çok isteyipte ulaşamıklarım alamadıklarım |
Ynt: NE GELDİYSE BAŞIMA HEP MERAKTAN GELDİ... Bunun cevabı çok basit o an hazır değilsindir zaman gereklidir. Sen hazır olduğunu sanabilirsin ama Evren sana uygun zamanı zaten yaratacaktır. 2. olanakta o isteklerinle aynı hatta olmayışın gerçekten inançla istediğini düşünmüş olsanda arada düşüşlerin buna engel olabilir. |
Ynt: NE GELDİYSE BAŞIMA HEP MERAKTAN GELDİ... İlginç..Oldukça aydınlatıcı... Başka bir soru sorabilirmiyim sana... Bu müziklerin etkisi sadece kulakla algılandığı alanmıdır..Mesela öbür odada oturanlara yada apartmanda bu sesin ulaşmadığı dairelerde etki alanına girer mi? İçime öyle bir his doğdu ve merak ettim. |
Ynt: NE GELDİYSE BAŞIMA HEP MERAKTAN GELDİ... Evet etki eder ama karşı tarafında farkındalığı algılaması gerek diye düşünüyoruım ben möüzikleri kedim ve köpeğimede dinletiyorum burada anne olan arkadaşlarımız çocuklarına da dinletiyor |
Ynt: NE GELDİYSE BAŞIMA HEP MERAKTAN GELDİ... Teşekkür ederim yanıtın için |
Ynt: NE GELDİYSE BAŞIMA HEP MERAKTAN GELDİ... Öncelikle hoş geldin ramtha333 wave ben sitenin kedisi benimde başıma herşey meraktan geldi malumun kediyi merak öldürür derler allahtan bende can 9 tane sevincli |
Ynt: NE GELDİYSE BAŞIMA HEP MERAKTAN GELDİ... Teşekkür edrim kedicik Bakalım neler keşfedeceğiz burada..Ama çok güzel bir site gerçekten.. Özellikle telkinli müzikler çok etkili... Bu tür şeyler kitaplarda yazıyor ama insan sürekli okuyup hatırlayamaıyor yada tekrar edemiyor... Müzikle çok hoş bu iş |
Ynt: NE GELDİYSE BAŞIMA HEP MERAKTAN GELDİ... hoş geldiniz hayatınızı değiştirirken eğlenceler dilerim blissy |
Ynt: NE GELDİYSE BAŞIMA HEP MERAKTAN GELDİ... k8908 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:27 AM. |