![]() |
hayatım değişecek mi...! ...................... ....................... ........................ merhaba...gördüğünüz gibi bu benim ilk mesajım..acaba son mesajım olsaydı ne yazardım...! |
Ynt: hayatım değişecek mi...! Merhaba seigneure; hismiley Yanımıza hoşgeldin.. vien1 Bu ilk mesajınla çok güzel bir başlangıç yaptın..Son mesajın olsaydı?.. blook Bu cümle biraz umutsuz gibi..Sana tavsiyem olumlu düşünmeye çalış,siteyi bir güzel incele..Telkinleri dinlemeye başla..Soruların olursa cevaplamaya hazırız.. Sevgiler... kiss3 |
Ynt: hayatım değişecek mi...! Öncelikle aramıza hoşgeldin iyi ki geldiiinn smiliyface burda pek çoğumuzun hayatı değişti umarım senin de olumlu yönde değişir , bizi haberdar edersin ve biz de mutlu oluruzz hismiley |
Ynt: hayatım değişecek mi...! happy6 sitemize hoşgeldiniz,önce siz degişeceksiniz sonra hayatınız,telkinleri düzenli dinlemeyi ihmal etmeyin blissy blissy |
Ynt: hayatım değişecek mi...! merhaba seigneure hoşgeldin yanımıza.. mutlu paylaşımlar ttli3 |
Ynt: hayatım değişecek mi...! |
Ynt: hayatım değişecek mi...! merhabalar seigneure.. http://th232.photobucket.com/albums/...lcome_57-1.gif yanımıza hoşgeldin.. gereksiz doluluklar yerine sevgiyle doldurulmayı bekleyen boşlukların varsa pek çoğumuzdan çok daha fazla ileridesin demektir.. hayatının değişmesini seçiyorsan garantisi var mutlaka değişecektir.. super olumlu ve güzel değişiklikler için telkinler en büyük desteğin olacak ve sen bu boşlukları neyle doldurmak istiyorsan yaşamın o yönde değişecek.. dilerim son mesajın yaşamının her alanında arzuladığın tüm başarıları elde ettiğin için yeni ufuklara yelken açmak üzerine olur ve biz sana sevgiyle "hoşgeldin" dediğimiz gibi mutlulukla "güle güle güzel haberlerini duymak için yine bekleriz" de diyebiliriz.. http://img178.imageshack.us/img178/5317/18nw6.gifsevgiler... |
Ynt: hayatım değişecek mi...! merhabalar... vien1 hoşgeldiniz yanımıza...güzel paylaşımlar dilerim... sevgiler... hismiley |
Ynt: hayatım değişecek mi...! |
Ynt: hayatım değişecek mi...! sevincli vien1 hoşgeldin ben sitemizin asi hırçın cat56 si blook |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:09 AM. |